19 August 2013 publicat în Social 600 share-uri

'Satoshi Kanazawa a publicat recent un studiu care a examinat legatura dintre inteligenta si instinctul matern. Conform rezultatelor acestuia, cu cat coeficientul de inteligenta al unei femei este mai mare, cu atat este mai putin dornica sa aiba copii'. Oare?!

Ca sa nu mai vorbim de lipsa de sarm… Nu e ca si cand ti l-ai dori pe Fat - frumos la usa, dar sincer… ma uit in jurul meu si sunt inconjurata de o lume de barbati care parca nu sunt in stare sa se ingrijeasca, sau sa potriveasca doua culori. Problema este tot una culturala, cu cat nivelul de cunoastere este mai ridicat, cu atat simturile iti sunt mai slefuite, cu atat propria imagine este una care iti reprezinta nivelul de stiinta.

Mie sau prietenelor mele ni s-a intamplat sa intalnim si barbati destepti, dar care sarmanii, raman prinsi in plasa domeniilor lor de interes si nu par sa reuseasca a iesi in lumea reala, unde femeile isi doresc si sa mearga la brat cu ei, simtindu-se mandre, unde femeile doresc sa isi intemeieze o familie, si sa aiba copii. Copii pe care sa ii creasca impreuna, in virtutea unor valori bine definite si comun impartasite.

Foto: Shutterstock.com; barbat

Unde sunt barbatii destepti si interesanti?

Nu imi fac probleme ca nu s-ar gasi si astfel de barbati in jur (modelul apropiat al unor femei care au reusit in acest sens este incurajator), dar pare o aventura din ce in ce mai provocatoare. Si nici nu vreau sa am un ton misandru, sunt o femeie care a admirat mereu masculinitatea. O prefer pe cea fascinanta insa. Femeile inteligente au nevoie de barbati inteligenti, pentru o viata cu adevarat implinita.

Din pacate, nu prea exista loc de compromis. Altfel, „mai fericite sunt orele petrecute in spatele unei carti, cercetand pe internet pentru nu stiu ce studiu, sau planuind un nou proiect, decat discutiile fara sens, pe care le poti avea cu un om care nu se ridica la nivelul tau”, au concluzionat prietenele mele.

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri