Reintoarcerea amazoanelor? Porcului nu ii cresc aripi prea usor!

12:08, 7 August 2012 publicat în Social

Stirea numarul 1 din presa de scandal a ultimei perioade, o stiti, este cea cu taximetristul violat de la Tulcea. Cititi pana la sfarsit ca sa aflati daca porcul a reusit sa zboare pana la urma…

Intamplarea e “hrana” buna pentru presa avida de senzational , de inedit. Stirea are exact ce ii trebuie, caci pare parca desprinsa din imaginarul pornografic: o tipa foarte sexy, cu apucaturi violente sechestreaza un barbat si il obliga sa intretina relatii sexuale cu ea. De fapt nu sunt putine comentariile de pe internet care il incrimineaza pe taximetrist de lipsa de masculinitate, caci “nu a stiut sa profite cum se cuvine de aceasta situatie”, de tipesa care seaman cu Angelina Jolie.

Prima data am crezut ca aceasta stire este o gluma si chiar veridica fiind, recunosc ca m-am amuzat teribil avand o urma de naduf, fiindca in sfarsit, un barbat a fost si el supus terorii. Dar nu sunt misandra si totusi, nu ma bucur pentru necazul altuia, asa ca in opinia mea, orice incercare de a constringe pe cineva sa intretina relatii sexuale, este 100% condamnabila, indiferent de genul persoanei care agreseaza, in acest caz, o femeie.

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Schimbarea surprinzatoare a raportului de putere este chiar ingredientul forte al acestei stiri. La jurnalism ne invatau: “Faptul ca un catel a muscat un om nu e o stire. Atunci cand un om a muscat un catel este stire!”
Unul dintre cele mai citate articole din ultimul an jumate este “Sfarsitul barbatului”, publicat de catre publicatia Americana The Atlantic si am mai facut si noi aici, referire la el in nenumarate randuri. Autoarea articolului arata ca lumea incepe se se transforme si ca femeile incep sa capete suprematie in foarte multe domenii, aspect ale vietii. A curs multa cerneala pentru a contrazice argumentul The Atlantic si eu, la randul meu sunt de aceeasi parere.

Citeste si:
Myra, prima aplicație mobilă de educație pentru sănătate sexuală în...
Myra, prima aplicație mobilă...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri