La 12 ani isi doreste sa fie doctorita cand va fi mare, la 14 ani sa isi faca buletinul, dar la 16 ani poate fi scoasa ilegala din tara pentru a fi vanduta illegal in Spania sau Italia...

“Nu te merita parintii tai, nu au increderea in tine, nu te apreciaza. De ce sa stai sa induri umilintele astea? Mai bine hai in Spania, lucram si ne facem viitorul nostru”.

2. Angajatorul serios

Cel care se ascunde sub masca angajatorului serios promite un loc de munca bun, bine platit, cu ajutorul caruia tanara poate sa asigure in sfarsit, pentru ea si pentru familia ei, un trai decent. Cu banii aceia isi poate indeplini vise care nu pareau posibile, cum ar fi sa isi cumpere o casa , sa resolve o problema foarte presanta de familie, sa sustina un copil, un frate mai mic, tratamentul unui parinte bolnav etc. Uneori nu ajunge sa il cunoasca pe acest angajator perfect fiindca gaseste oferta jobului perfect pe internet.

Cum procedeaza falsul angajator: “Mi-a promis un loc de munca acolo, trebuia sa plec c fostul meu prieten, amandoi. Pana la urma, am plecat doar eu si am vazut ca trebuie sa lucrez pentru ei si nu e de fapt niciun loc de munca, asa cum imi promisesera”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri