3 Mai 2012 publicat în Social 15 share-uri

Presa din Marea Britanie ne face din nou 'reclama' serioasa, anuntand ca Londra este inundata de cersetori si prostituate din Europa de Est, majoritatea din Romania...

Politia britanica a descoperit de asemenea si 50 de prostituate in aceeasi arie. Au arestat si patru cersetoare care ii foloseau si pe copiii de 3 ani pentru cersit.

Astfel, Daily Express scrie ca prezenta Romaniei la Olimpiada de la Londra din aceasta vara nu va fi scoasa in evidenta doar de performantele echipei sale olimpice... Ziarul mai mentioneaza ca statiile de metrou de la Londra vor purta numele unor sportivi faimosi din Romania ca Nadia Comaneci, Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipa, Iolanda Balas si Georgeta Damian. 361 de statii de metrou au fost redenumite pentru Jocurile Olimpice, dupa numele unor sportivi de exceptie.

Astfel, mandria ca sportul romanesc este recunoscut si cinstit la un astfel de eveniment de prestigiu este umbrita de incapacitatea autoritatilor si societatii romane de a constientiza si de a stopa fenomenul traficului de fiinte umane.

Si nici scuturatul indiferent al palmelor in stil xenofob nu e solutia, am mai spus asta si o sa o spun ori de cate ori am ocazia. De vina pentru acesata situatie suntem toti cei care nu vrem sa vedem adevarul: saracia si sclavia contemporana practicata de oameni fara scrupule. Noi toti trebuie sa dispretuim aceste practici si sa cerem ca ele sa fie stopate. Cu cat mai multe voci solidare si constiente, cu atat mai mult autoritatile vor incepe la randul lor sa deschida ochii dintr-o autosuficienta iluzorie.

„Totul este organizat din Romania iar cei care conduc aceasta roata de tortura cinica sunt singurii care profita”, spune un oficial londonez.

Ziarul ii atentioneaza pe britanici si cu privire la pericolul hotilor. Hotii si cersetorii activeaza cel mai mult in zona liniilor principale de metrou.

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfasura in perioada 27 Iulie – 12 August 2012.

Daca aveti o parere cu privire la acest subiect, impartasiti-o cu noi!

Foto front si int art. pg. 1: -Tripp-
Foto main si int art. pg. 2: Carl Lovén

Cititi si: Romania nu este de vanzare!

O parere despre prostitutie

de Julie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri