19 Martie 2012 publicat în Social 856 share-uri

Dan Puric este una dintre figurile cu cea mai mare notorietate din Romania, datorita carismei sale dar si talentului sau ortaoric. Puric este apreciat si pentru felul cum reactiveaza sentimente de mandrie nationala si transmite idei pozitive despre viata, religia Ortodoxa si noi, ca natie.

Mama avea un farmec extraordinar (…) Schimba viata in functie de visele ei. (…) Ea era ravasitoare, era un temperament… o iertai pentru orice. Mama credea intai in cafea si pe urma credea in viata.

O femeie scurtcircuiteaza logica masculina. Ea creeaza evenimente care infrumuseteaza viata.

Dan Puric: 'Romania sta in mana voastra. Sa ii modelati pe oamenii politici'

Mi-am dat seama… Puteti sa transformati un spatiu, asta este virtutea voastra. Romania sta in mana voastra, a femeilor. Aici e mana voastra. Cum puteti modela. Sa ii modelati pe oamenii politici . Ma gandesc la sotiile oamenilor politici. Era un britanic care a zis <<Dom’ne stii de ce femeile nu au succesul barbatilor? Nu. Pentru ca n-au neveste destepte in spate>>.

N-ati observant ca femeile nu sunt relative in dragoste. Ele sunt absolute. Barbatii se mai codesc, mai… spiritul de jertfa, chiar si negativ, il aveti voi, femeile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ma gandesc intotdeauna la femeia care a asteptat sotul sa vina din inchisoare.

Eu am citit si am ramas cutremurat… Cum este sufletul unei femei care-si asteapta barbatul? Stiti ca de-asta dorul s-a nascut pe-acest pamant. (…) Erosul de tip grecesc la noi e cruce (…) Am gasit niste povesti de dragoste tulburatoare. Shakespeare, nimeni de pe suprafata Pamantului, nici Dostoievski nu este capabil sa gaseasca tarii sufletesti si forme de iubire naucitoare, cum au fost pe acest pamant.

Voi, femeile din Romania sunteti responsabile sa ii invatati pe barbatI sa aiba curajul sa se reindragosteasca.


Jullie S.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri