16 Februarie 2012 publicat în Social 21 share-uri

Alin Galatescu, un cunoscut personaj din lumea modei romanesti, director general al Festivalului Avanpremiere, eveniment dedicat modei si life-styleului, s-a aflat la inceputul saptamnii trecute intr-un cadru nonformal, la Cafeneaua Complexitatii, unde a vorbit despre Lifestyle-ul secolului in care traim si crizele actuale prin care trece individul, in ritm cu societatea de azi.

10. Criza „omului Nou”

Toate celelalte crize, reflectate in individ... O criza a spleenului, a mood- ului despre care nu s-a mai discutat. Toata lumea isi asuma o cvazidepresie si isi asuma faptul ac e stresat. Stresul devenind unul dintre principalele mecanisme auto-distructive. De asemenea, hobbyul a devenit o cale obsesiva de a iesi din realitatea care nu ne mai convine. Tot aici ne dam seama ca ne-am limitat orizonturile descoperirii.

Identificati si voi alte crize fundamentale ale societatii de astazi?

Intalnirea cu Alin Galatescu a avut loc Luni, 6 februarie 2012, la Cafeneaua Complexitatii, Club 24/Regie cu incepere de la ora 19 30; cei interesati au putut urmari transmisia on-line pe Internet pe adresa www.caleaeuropeana.ro si facebook – Centrul pentru Studii Complexe.

Alin Galatescu se autodefineste:

…Traiesc in universul modei 24/7 – in rest ma completez cu cartile mele – cateva mii – teatrul meu- pe care candva il si analizam- si, mai nou, concertele lor..intre timp, putin PR, ceva psihologie, show-uri de pregatit…absolut firesc - de sec XXI…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback
 Vedeti inregistrarea acestei conferinte nonformale, de  unde veti putea extrage, la randul vostru, mai multe idei. De la minutul 01:18:09 puteti sa ascultati si interesanta interventie a profesorului Florin Munteanu:


Video streaming by Ustream

Intalnirile Cafenelei Complexitatii se desfasoara in fiecare luni, de la ora 19:30 la Clubul 24 din Complexul studentesc Regie - Bucuresti. Sunt asteptate aici toate persoanele care vor sa isi exerseze mintea prin intermediul unor dezbateri incitante. Urmariti mai multe informatii despre Cafeneaua Complexitatii pe Facebook!

Foto front si main: By nuvolanevicata /Shutterstock

Un articol de Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri