Copiii din ziua de azi cresc mai repede decat generatiile anterioare, iar 80% dintre parintii din Romania isi doresc sa fie la fel de lipsiti de griji ca atunci cand erau copii.

In economiile cu crestere rapida precum China si India, studiul arata ca tehnologia joaca un rol semnificativ in viata de zi cu zi, numarul parintilor ce comunica cu copii lor prin intermediul acesteia a crescut la peste 53%, respectiv, 42%.

Exista speranta

Exista insa speranta in pofida presiunilor si distragerilor care afecteaza in prezent timpul petrecut de familii impreuna si spiritul copilariei. De fapt, 85% dintre parintii din Romania spun ca sunt hotarati sa faca tot posibilul pentru a le permite copiilor lor sa se bucure de copilarie, iar majoritatea (77%) declara ca vor ei insisi sa fie la fel de lipsiti de griji ca atunci cand erau copii.

“Pe toate continentele si in toate culturile, un lucru pe care il avem in comun este dorinta de a celebra copilul din noi. Anul 2012 marcheaza cea de-a 100-a aniversare a OREO. Ca o recunoastere a acestui lucru, vom gasi mai multe moduri de a sarbatori spiritul copilariei si a oferi momente speciale familiilor si fanilor OREO din intreaga lume,” a declarat Sheeba Philip, Global Brand Director pentru OREO.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Despre sondaj

Sondajul a fost realizat pe o durata de sase saptamani in perioada noiembrie – decembrie 2011. Peste 7.000 de parinti cu copii sub 18 ani au participat la studiu. Au fost realizate sondaje locale online sau interviuri fata-in-fata in 20 de tari: Canada, China, Columbia, Costa Rica, Ecuador, Franta, Germania, India, Indonezia, Malaiezia, Mexic, Peru, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Romania, Spania, Marea Britanie, Statele Unite si Venezuela.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri