27 Octombrie 2011 publicat în Shopping 1 share-uri

Trish Summerville este creatoarea costumelor pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, ecranizarea romanului "The Girl with the Dragon Tattoo" in regia lui David Fincher.
Look-ul lui Salander inspira individualitate si spirit de supravietuire, iar in colaborarea Trishei cu departamentul H&M Divided se reflecta spiritul acestei eroine. Jachetele din piele, inspirate de cele ale motociclistilor, sunt simple, stranse in talie si pregatite sa protejeze; o haina din lana cu gluga are un fermoar diagonal care infasoara corpul; cardiganele sunt drapate in fata pentru a oferi confort in oras; pantalonii au un croi foarte mulat, confectionati din piele confortabila sau din denim uzat, iar fustele mini din denim sunt confectionate dintr-o bucata croita brut, ca si cum ar fi taiate manual. Hanoracele cu fermoar sunt partea cea mai importanta a tinutei, iar tricourile aduc o pata rara de culoare, fie cu un steag pictat manual sau cu o insiruire de litere. Accesoriile sunt esentiale pentru completarea look-ului, precum fulare mari tricotate tip gluga, un rucsac cu aspect uzat sau cercei tribali, iar incaltamintea casual cu aspect uzat desavarseste stilul, fie prin bascheti, pantofi de strada cu platforma si tinte sau niste ghete din piele cu un aspect perfect uzat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri