, 30 Noiembrie -0001 publicat în Shopping 1 share-uri

Trish Summerville este creatoarea costumelor pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, ecranizarea romanului "The Girl with the Dragon Tattoo" in regia lui David Fincher.

Pentru a marca acest eveniment, designerul Trish Summerville a creat pentru H&M o colectie de femei, cu piese vestimentare inspirate de actrita principala a filmului, Lisbeth Salander. Prin cele 30 de piese vestimentare, colectia emana atmosfera urbana sumbra care defineste caracterul eroinei, purtând jachete si pantaloni din piele, jeans cu aspect uzat si hanorace over-sized, toate in tonuri industriale de negru, gri, alb sters sau rosu inchis. Colectia va debuta in exclusivitate in data de 28 noiembrie la Colette in Paris, beneficiind de o zona special amenajata in interiorul magazinului. Colectia va fi disponibila incepand cu data de 14 decembrie, in departamentele Divided din cele aproximativ 180 de magazine H&M din intreaga lume, precum si online.

„Look-ul eroinei Salander este realist si confortabil, cu articole vestimentare pe care personajul le-a purtat mult timp, cum ar fi jachetele din piele care ii servesc drept scut pentru a se apara de lume. Am dorit ca aceasta colectie sa surprinda esenta si forta personajului Salander, printr-o moda extravaganta, si sunt multumita de rezultat! Scopul meu este ca femeile sa gaseasca in aceasta colectie articole pe care le adora si apoi sa le mixeze cu cele din garderoba proprie pentru a-si crea un look personal,” spune Trish Summerville, creatoarea costumelor pentru filmul „The Girl with the Dragon Tattoo.”

„Iubesc aceasta colectie si ceea ce am realizat impreuna cu Trish. Ea are o intuitie in ceea ce priveste stilul, este foarte minutioasa si are o viziune atât de puternica. Toate hainele denota atitudine - emana forta, dar totodata pun formele in evidenta. Colectia nu reprezinta doar o recuzita - este o definitie a stilului, fiind moderna si adecvata prezentului,” spune Anna Norling, Designer pentru departamentul Divided la H&M.

Salander are un stil emblematic: tinute de biker din piele, jeans cu aspect uzat si hanorace over-sized, dupã cum ne descrie Stieg Larsson in trilogia sa, „The Millennium Trilogy”. Anul acesta de Craciun, va avea loc lansarea versiunii in engleza a filmului realizat dupa prima carte a trilogiei, „The Girl with the Dragon Tattoo”, sub regia lui David Fincher. Fincher a invitat-o pe renumita creatoare de costume Trish Summerville sa surprinda look-ul eroinei Salander, o reinventare a modei urbane plina de atitudine si indrazneala. Semnatura creatoarei a fost aleasa si datorita rezultatelor ei din numeroase filme, precum si cele realizate pentru muzicieni si actori. Trish creeaza acum acest look pentru H&M, cu stilul care va fi prezent pe strazi in aceasta iarna.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri