12:10, 27 Octombrie 2011 publicat în Shopping 2 share-uri

Eleganta si confortul merg mana in mana

Functional, simplu si confortabil, acestea sunt atributele ultimei colectii ECCO Toamna-Iarna 2011. Cizme calduroase si trendy, cu tocuri sau platforme, pentru femei increzatoare. Ghete din piele de cea mai buna calitate pentru barbati eleganti. Va prezentam cinci modele din colectia de iarna ECCO care reusesc sa imbine perfect design-ul scandinav si confortul necesar unui stil de viata activ.

Pentru sezonul de iarna, designerii Ecco au imbogatit design-ul clasic al cizmelor si ghetelor de piele pentru femei cu noi materiale precum tricot sau blana, contribuind la aerul sofisticat al intregii colectii. „Fiecare pantof este unic. Fiecare detaliu folosit, oricât de discret, are un rol puternic definit”, povesteste Niki Tæstensen, seful

departamentului de design pentru femei al ECCO.

Unicitatea colectiei nu sta numai in design, ci si in tehnologiile inovatoare de producere a pantofilor. De exemplu, cizmele Sculptured, au fost create folosind o tehnologie speciala, numita DIP, prin care tocul nu este fixat pe o talpa exterioara dura, ca in cazul altor pantofi, ci pe o talpa moale, injectata direct.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...Citeste si:
Ce conține rucsacul complet pentru o drumeție în natură?
Ce conține rucsacul complet...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri