22 Iulie 2021 publicat în Shopping 2 share-uri

 Blouse Roumaine Shop organizează în acestă săptămână,  de joi   până  duminică, un eveniment dedicat mamelor si copiilor. Pe lângă selecția Blouse Roumaine Shop, Mon Petit Jo vor veni cu o nouă colecție numită Blooming Garden de primvară-vară. Vom avea și multe surprize pentru cei mici.

Blooming Garden Pop Up Shop își deschide porțiile începând de joi 22 iulie, orele 18:00, până Duminică orele 20:00.

Program Pop Up:

  • 22 iulie | 18:00-20:00
  • 23, 24, 25 Iulie | 11:00-20:00

În weekend puteți profita de zilele @strazideschise pe Calea Victoriei și ne puteți vizita cu cei mici la o mică plimbare la Blouse Roumani Shop, Str. Nicolae Golescu, nr 20, parter (zona Ateneul Român). Am pregătit mici suprize și activități pentru prichindei!

Despre Blouse Roumaine Shop

Un magazin în care găsești artizani, meșteșugari alături de designeri romani și internaționali, precum și alte branduri hip.

Veți descoperi inspirația folk, dar și o destinație online de comerț echitabil, modă etică și obiecte din materiale naturale.

Povestea BLOUSEROUMAINE-SHOP.COM a început cu o viziune de a lansa un concept store online în care întreaga lume să poată avea acces la meșteșugari autentici, la modelul autentic, original.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Am lansat site-ul în 2013 cu ajutorul UCECOM, Uniunea Meștesugarilor din Romania, care ne-a pus în contact cu o rețea de cooperative producătoare de ii autentice create în anii 70. Am descoperit o lume ce nu trebuia uitată, piese de o frumusețe ce traversează orice hotar al tendințelor și povestea iei, fascinantă și impresionantă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri