Vremea rece isi pune intotdeauna amprenta asupra felului in care arata pielea noastra. Iar aspectul exterior spune multe si despre interior sau stilul de viata pe care il adoptam.

Comunicat de presa

Vestea buna e ca pielea sensibila si deshidratata, buzele deteriorate, picioarele crapate sau tenul uscat se pot repara cu doar o mica schimbare de rutina a frumusetii, care sa le readuca vitalitatea in mod natural!

Afla de la Weleda cum sa iti pastrezi pielea hidratata, catifelata si fina oricand si bazeaza-te pe produsele cosmetice de ingrijire care te vor face sa adori timpul petrecut in fata oglinzii! Vei vedea cat de frumoasa poti fi, daca ai la indemana cateva produse cu adevarat naturale:

Pentru ten si corp

Crema de fata ultrahidratanta este vitala, mai ales in sezonul rece. Daca nu este suficient de hidratata, cea care sufera nu e doar pielea, ci si psihicul tau. Evita uscarea excesiva, imbatranirea si iritarea pielii si alege produse bio de ingrijire pe baza de rizom de iris cultivat biodinamic, care are propietatea deosebita de a inmagazina si regla umiditatea, precum Crema intens hidratanta cu iris de la Weleda. Aceasta are o textura usoara, care se absoarbe foarte usor in piele fara a o incarca.Contine ulei de Jojoba, cu ajutorul caruia ingrijeste delicat si revitalizeaza, ajutand la pastrarea aspectului placut, catifelat si sanatos al tenului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Apivita România a marcat un nou început Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Crema stimuleaza capacitatea de autoreglare a pielii, care isi va reechilibra balanta de grasimi si apa dinspre interior spre exterior. Mai mult de atat, acesta este o excelenta baza de machiaj, iar uleiurile naturale confera cremei un parfum fin si delicat. Astfel te vei putea bucura de un ten luminos si sanatos pe tot parcursul zilei. Pret: 69,90 Lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri