6 Decembrie 2012 publicat în Shopping 47 share-uri

Designerul Manuel Mota a reprodus pentru miresele sale un univers bucolic al broderiilor originale, straturilor de materiale transparente, rochiilor in forma de floare si fustelor in forma de petala.

Ca alternativa se remarca tulul, sifonul si capele de organza care se leaga la gat si curg pe spate dar si bolerourile si jachetele care fac parte din rochie. In acest sezon, accentul cade pe spatele gol si pe talia marcata de funde, noduri si curele.

COLECTIA MANUEL MOTA 2013

Aceasta colectie se remarca printr-un design proaspat si indraznet, dominat de boboci si petale de flori. Designerul Manuel Mota a reprodus pentru miresele sale un univers bucolic al broderiilor originale, straturilor de materiale transparente, rochiilor in forma de floare si fustelor in forma de petala.

Unul dintre cele mai importante trenduri ale sezonului este volumul care reuseste sa puna in valoare silueta feminina. Pentru prima data, miresele isi pot dezvalui picioarele in fuste mini in forma de clopot, rochii baby-doll si fuste cu pliuri iar efectul este splendid gratie tesaturilor transparente si fluide.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Intr-un sezon in care totul graviteaza in jurul glamourului floral, abunda materialele sofisticate, in specialcele brodate manual cu dantela guipure si cu aplicatii de sidef, pene si paiete. Cele mai multe rochii sunt stranse pe talie desi se remarca si stilul gipsy chic, cu modele cu talia cazuta formate din bluze cu decolteuri barca, semilucioase in talie si cu fuste plisate. Sunt, de asemenea, si foarte multe modele de rochii sofisticate dar si minimaliste.

Biografia Lui Manuel Mot

Manuel Mota a inceput sa colaboreze cu Pronovias in urma cu 20 de ani spargand tiparele traditionale in moda pentru mirese si indreptandu-se spre noi tendinte, incercand sa ofere un design de ultima ora mireselor din intreaga lume, de la modelele clasice la cele elegante, senzuale si misterioase. Astazi, Manuel Mota este una dintre figurile de referinta in industria internationala a rochiilor de mireasa si estecreatorul unora dintre cele mai apreciate si titrate modele.

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri