6 Decembrie 2012 publicat în Shopping 47 share-uri

Designerul Manuel Mota a reprodus pentru miresele sale un univers bucolic al broderiilor originale, straturilor de materiale transparente, rochiilor in forma de floare si fustelor in forma de petala.

ELIE by ELIE SAAB 2013

Elie Saab ne prezinta o varietate de rochii pe care orice fata viseaza sa o poarte in ziua cea mare.

Un stil romantic si visator pentru care termenul definitoriu este glamour: fuste largi, funde in jurul bustului, colectia este creata in nuante de ivoar si ecru, din organza, matase, dantela iar in final, ca sa impodobeasca aceste minunate tesaturi, Elie Saab le-a brodat cu perle si paiete, atingandu-le parca, cu un strop de magie.. pana la extreme si creaza pentru femei elegante cat si moderne.

Biografie Elie Saab

In 1982, Elie Saab, la doar 18 ani, si-a deschis primul atelier in Liban, avand 10 angajati. A inceput sa creeze rochii de seara elegante si rochii de mireasa exclusiviste. A atras imediat atentia presei care l-a numit un geniu precoce. Cariera lui Saab s-a dezvoltat foarte mult in anii 80, datorita renumelui castigat si, bineinteles, talentului extraordinar iar atelierul sau a devenit ca un magnet pentru printesele dornice sa cumpere superbele rochii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Saab si-a castigat statutul de star in 2002, cand Halle Berry a purtat o creatie de-ale sale la gala Oscar in care a si primit premiul pentru cea mai buna actrita. Printre numele sonore care si-au dorit sa-i poarte rochiile sunt A Christina Aguilera, Beyonce, Catherine Zeta-Jones, Elizabeth Hurley, Marcia Cross, Emmanuelle Beart si Teri Hatcher.

Elie Saab este, de asemeni, designerul unor figuri regale printre care Regina Rania a Iordanului.Un couturier cu o viziune unica si puternica, Saab duce luxul pana la extreme si creaza pentru femei elegante cat si moderne.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri