6 Decembrie 2012 publicat în Shopping 47 share-uri

Designerul Manuel Mota a reprodus pentru miresele sale un univers bucolic al broderiilor originale, straturilor de materiale transparente, rochiilor in forma de floare si fustelor in forma de petala.

La sfarsitul saptamanii trecute, intr-un eveniment dedicat exclusiv presei, magazinul PRONOVIAS (Calea Victoriei, nr 44-46) a prezentat colectiile de rochii de mireasa si de rochii de cocktail pentru anul 2013. Iata care sunt principalele tendinte in 2013 in ceea ce priveste rochiile de mireasa asa cum transpar din colectiile Elie Saab, Manuel Mota si Pronovias. (Foto: lookbook)

COLECTIA PRONOVIAS 2013

O colectie eleganta dominata de motive florale dar in care orice mireasa, indiferent de stil, se poate regasi: de la rochiile romantice si foarte fluide, la cele cosmopolite. Rochii indraznete si totusi diafane si confortabile din dantela, sifon si tul. Imprimeurile clasice si siluetele inspirate de petalele florilor triumfa in intreaga colectie. Aceste rochii sunt create pe o baza in nuante de bej, concurand aproape cu perfectiunea pielii mireselor. Peste aceasta s-a asternut o dantela ivoar, creata manual. Nu lipseste tulultaiat astfel incat sa creeze forme originale de flori, funde si alte detalii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Un alt trend al anului 2013 este rochia versatila, “dubla”. Una din tul foarte usor de purtat care ii ofera miresei libertate de miscare in timpul ceremoniei iar cand incepe petrecerea poate fi inlaturata, dezvaluind silueta perfecta a rochiilor sirena.

Mai mult decat a crea contraste, broderiile au rolul de a crea efecte irizante in palete transparente si albe care reflecta lumina naturala si se contopesc frumos cu stralucirea rochiei insesi.

Decolteurile asimetrice si fara bretele sunt inca cele mai populare, alaturi de cele cu bretele foarte subtiri si de manecile din tul foarte fin. Rochiile cu trena domina colectia ,trenele lungi fiind potrivite pentru ceremoniile religioase iar cele cu trene mai scurte pentru cele civile.

Voalul, prin excelenta un accesoriu pentru mirese, este prezent si in acest sezon, cu dantela guipure aplicata si finisata cu broderie de tip englezesc.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri