27 Septembrie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Bijuteria Teilor lanseaza o noua colectie de bijuterii Toamna -Iarna 2013, prezentand giuvaere cu un design rafinat si delicat, create special pentru a evidentia frumusetea si feminitatea posesoarelor.

Comunicat de presa

Cu o experienta de peste un deceniu in cultivarea elegantei si bunului gust, Bijuteria Teilor va invita intr-o lume plina de stralucire, culoare si rafinament: cea a bijuteriilor din aur si pietre pretioase.

Aurul si pietrele pretioase sunt instrumentele prin care noi stimulam creativitatea si dragostea pentru contururile pictate in straluciri eterne.

Colectia Bijuteria Teilor Toamna - Iarna 2013 este alcatuita dintr-o varietate larga de bijuterii aur ce include coliere, inele, bratari si cercei, faurite din aur in nuante intense si pietre pretioase.

Spectaculoase, din aur alb, galben, roz sau negru, minimaliste sau incrustate cu sclipirile divine ale diamantelor, bijuteriile aur din colectia Bijuteria Teilor Toamna - Iarna 2013 povestesc in forme si sclipiri pretioase despre personalitatea seducatoare si pasionala a celor care aleg sa le poarte. Mai mult, fiecare accesoriu aur din aceasta colectie va conferi accente fine de culoare si unicitate oricarei tinute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Colectia Bijuteria Teilor Toamna - Iarna 2013 este alcatuita din bijuterii atat clasice cat si avangardiste, cu un design sofisticat si detalii inedite. Splendidele giuvaere pot fi invaluite in stralucirea briliantelor, a cristalelor sau a pietrelor semi-pretioase, incadrandu-se perfect in tendintele toamna - iarna 2012 –2013.
Pe piata mondiala a bijuteriilor, s-au lansat recent la Hong Kong ultimele tendinte in lumea rafinata a bijuteriilor. Specialistii Teilor prezenti la eveniment au identificat cele 3 tendinte exprimate in noua colectie toamna – iarna 2013 a Casei Bijuteria Teilor:

1. Negrul revine in tendinte: atat aur negru pentru confectionarea diverselor tipuri de bijuterii cat si diamantele negre sunt preferate de casele de bijuterii din toata lumea in acest an.

Stralucirea intensa a noptii se oglindeste in sclipirile aurului negru. Bijuteriile realizate in nuantele puternice de aur negru, incrustate cu pietre sau avand un design aparte – reprezinta un spirit liber, dominat de pasiunea pentru frumos si arta. Alege bijuteriile din aur negru pentru a crea un look glamorous, invaluit in sclipiri subtile.

Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Susține-ți frumusețea din interior! Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

De asemenea, in acest sezon stralucirea briliantelor negre este la moda. Incandescente, pline de culoare si sclipiri delicate, diamantele negre se pot asorta cu usurinta unei tinute deosebite in orice culoare.

2. O alta tendinta a acestui sezon sunt bijuteriile in culorile curcubeului.

Casa Bijuteria Teilor a adunat culorile curcubeului si le-a incrustat in aur . Culorile vii ale curcubeului - albastru, verde, rosu, galben sau mov - descriu lumi intregi in stralucirea intensa a aurului. Bijuteriile in nuante puternice sunt accesorii vedeta in acest sezon recomandate de Bijuteria Teilor. Realizate cu maiestrie, sculpturi miniaturale pictate in aur, aceste bijuterii pline de personalitate pot insufleti fiecare moment din zi.

3. O noua linie pentru simbolul iubirii – Inelul de logodna cu diamante in stil minimalist care se poarta langa verigheta.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pentru ca Bijuteria Teilor doreste ca fiecare bijuterie sa exprime emotii intense transpuse in sclipiri pretioase, a adaugat in aceasta colectie modele inedite de inele de logodna ce pot fi purtate cu usurinta alaturi de verigheta. Delicate, rafinate si aprinse de focul pur al diamantelor, aceste inele de logodna cu diamante pot completa in mod ideal bijuteria iubirii eterne, verigheta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri