4 Octombrie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Fie ca e vorba de o tinuta chic, office sau casual, ceasul isi face loc in topul accesoriilor purtate zilnic de femei si de barbati. Oxette ofera modele care se muleaza pe gusturile tuturor, utilizand concepte originale si tehnnologie performanta. Aceste accesorii sunt deosebite datorita materialelor unice si pretioase folosite in combinatii si aliaje surprinzatoare.

Comunicat de presa

Lansat in 1998 in Salonic, Grecia si facandu-si apoi aparitia in Romania in anul 2003, brandul Oxette s-a remarcat nu numai prin designul modern si inovator, ci si prin raportul profitabil calitate-pret, factori care au avut un impact sesizabil asupra clientelei internationale. Conceptul care domina in randul bijuteriilor, ceasurilor si a accesoriilor este fashion jewelry.

Materiale rafinate pentru ceasuri speciale

Unite in motive geometrice unice, materiale precum metale fara nichel se impletesc cu bucati fine de piele in crearea umor modele deosebite de cadrane si curele. Acoperite cu rodiu sau aur de 18 karate, ceasurile Oxette devin adevarate obiecte de arta prin maiestria texturilor regasite in mecanism si design.

Curelele detaliate de piele lacuita, cadranele rezistente la apa realizate din otel inoxidabil, mecanismul japonez sunt doar cateva elemente ce duc la constructia unui ceas rezistent si rafinat”, marturiseste echipa de designeri Oxette.

Nici pietrele semipretioase nu lipsesc din reteta, ceasurile si accesoriile Oxette avand in compozitie cristale naturale, folosite pentru realizarea unor accesorii utile si de calitate.

Imbinarea reusita intre util si frumos

Interiorul cadranelor se distinge prin stralucirea adusa de cristalele naturale ce tin locul cifrelor. Fiecare ticait dezvaluie eleganta si atentia la detalii pe care specialistii au investit-o in realizarea fiecarui ceas. Astfel, pe langa utilitatea initiala de a preciza timpul cu exactitate, produsele Oxette se transforma in veritabile giuvaiere.

Colectia Oxette include modele sport, office, simple si complexe, sofisticate si glamour, bazandu-se pe conceptul mix and match. Calitatea oferita este asigurata de un certificat de garantie valabil doi ani de zile”, sustine Oxette.

Urmareste mai jos Galeria Foto Ceasuri.

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri