Bijuteriile White Valentine reusesc sa transforme elemente vintage, gotice sau baroce in adevarate must-have-uri ale secolului XXI.

Comunicat de presa

Boutique-ul Createur 5 D’Emotions a fost ales pentru a distribui in exclusivitate in Romania bijuteriile de autor WHITE VALENTINE. Acestea reusesc sa transforme elemente vintage, gotice sau baroce in adevarate must-have-uri ale secolului XXI.

Proiectul de artizanat al artistilor de la Damasco Studio, Davide Bertuzzo, Manuel Cuman si Alberto Scortegagna, imbina priceperea proverbiala a italienilor in domeniul bijuteriilor cu design-ul modern si provocator. Unicitatea conceptului se regaseste in piesele colectiei acestui sezon, din care se evidentiaza bratarile si inelele din argint oxidat.

White Valentine este recunoscuta de artizanii europeni ca fiind cea mai “cool” linie de bijuterie de avangarda, cu distributie extrem de limitata.

„Aceste bijuterii sunt o provocare si o noutate absoluta pentru publicul din Romania datorita mesajului pe care il transmit, a tehnicii de lucru, a design-ului dar si a marcii, care a ales sa fie extrem de discreta, fara a apela la metode de promovare traditionale. Sunt obiecte puternic incarcate de simboluri”,spune Alexandra Paven, fondatoarea Createur 5 D'Emotions si Hobirama.

„Colectia WHITE VALENTINE poate fii caracterizata prin cuvantul „contrast”: metal versus flori sau metal versus materiale textile. Duritatea primului element este mereu alinata de delicatetea celui de-al doilea”, a adaugat Alexandra, unul dintre cei mai activi cool hunteri din piata locala.

Intr-o societate in care oamenii se distanteaza de simbolurile religioase considerandu-le desuete, creatorii acestui brand transforma toate elementele aparent invechite intr-o forma neasteptata de minimalism, imbinat cu elemente glam rock.

Printre simbolurile des intalnite in creatiile WHITE VALENTINE se numara trandafirul de Jericho, cunoscut si ca Planta Invierii sau Trandafirul Maicii Domnului (deoarece poate sta fara apa zeci de ani), spinul, cuiul, crucea, crucifixul sau chiar simboluri din motologia greaca cum ar fii capul Meduzei. Nodurile din meterialul textil sunt precum rugaciunile sau promisiunile facute intr-o perioada grea.

Bijuteriile din colectia disponibila in Romania, realizate din argint 925, pietre semipretioase, si materiale textile au preturi cuprinse intre 80 si 350 EUR, dar clientii pot solicita si alte modele din colectiile WV, cu preturi la cerere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri