14 Iunie 2012 publicat în Shopping 15 share-uri

Retailerul H&M a anuntat recent colaborare Maison Martin Margiela, care in acest moment este una dintre cele mai cautate marci de moda, vestea fiind o adevarata surpriza, caci Maison Martin Margiela s-a remarcat pana acum printr-o atitudine avangardista.

Retailerul H&M a anuntat recent colaborare Maison Martin Margiela, care in acest moment este una dintre cele mai cautate marci de moda, vestea fiind o adevarata surpriza, caci Maison Martin Margiela s-a remarcat pana acum printr-o atitudine avangardista. Atitudine care i-a adus si mult succes.

A venit deci si randul MAISON MARTIN MARGIELA sa coboare in lumea maselor:

H&M anunta colaborarea cu Maison Martin Margiela pentru sezonul de toamna/iarna 2012

„MAISON MARTIN MARGIELA este una dintre cele mai importante si influente case de moda frantuzesti din ultimele trei decenii. Sunt foarte incantata de aceasta colaborare esentiala care va oferi iubitorilor de moda din intreaga lume sansa de a purta articole speciale sub semnatura casei MAISON MARTIN MARGIELA. Aceasta colaborare va fi un moment extraordinar si memorabil in lumea modei,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M.

„Suntem foarte bucurosi sa prezentam articolele create de MAISON MARTIN MARGIELA impreuna cu H&M, oferind o noua interpretare viziunii noastre. Democratia modei noastre s-a aflat mereu in centrul creativitatii noastre, iar colaborarea cu H&M ne permite sa stimulam in continuare acest instinct. Vom imbina universurile contrastante ale celor doua case de moda intr-un mod care va surprinde pe toata lumea.”, a declarat MAISON MARTIN MARGIELA


Despre MAISON MARTIN MARGIELA

(*) MAISON MARTIN MARGIELA este o casa de moda care si-a urmat mereu calea, adesea in afara cadrului traditional al modei. Convingerea casei de moda este importanta absoluta a tipului sau de munca in echipa, si nu la nivel individual, unde idealurile sale sunt bazate pe dorinta pentru concepte si creativitate. Punand mereu la indoiala standardele de moda si prezentand articolele prin tehnica deconstruirii si a transformarii, colectiile reinventeaza volume, modifica forme, schimba utilizarea initiala si circuitul articolelor si se abate intotdeauna de la notiunile clasice ale modei.

Colectia Maison Martin Margiela pentru H&M va fi lansata in data de 15 noiembrie 2012 distributie / in aproximativ 230 de magazine din intreaga lume, precum si online.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri