In contrast cu nuantele pastel si accentele perlate ale colectiilor Cotton Candy si Love is dead by Eugenia Enciu si Bone, Coca Zaboloteanu a prezentat o colectie marcata deun mix de culori neon, buline, paper leather, animal print, funde si platforme.

Comunicat de presa

Recent, la Joie de Vivre – Salon du The, s-a deschis un pop-up store in cadrul caruia au putut fi admirate ultimele colectii de primavara/vara semnate Eugenia Enciu, BONE si Coca Zaboloteanu.

Deschis numai pentru o zi, pop-up store-ul a avut scopul de a prezenta clientilor si potentialilor clienti ultimele item-uri realizate pentru acest sezon, de a stabili comenzi si precomenzi si de a aduce in exclusivitate cateva dintre cele mai noi item-uri realizate de catre cei trei designeri.

Plasate intr-un spatiu chic si primitor, la Joie de Vivre, in centrul zonei Cotroceni, intr-un salon de ceai si mini-cuisine, cele trei colectii: Cotton Candy by Eugenia Enciu, Love is dead... by BONE (Ioana-Liliana Gheorghe) si Sapte zile, sapte stiluri…pentru cele sapte femei din tine by Coca Zaboloteanu au incantat si impresionat clientele care nu au rezistat tentatiei de a achizitiona macar un item din colectiile celor trei designeri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Colectia 'Cotton Candy' by Eugenia Enciu

Colectia Cotton Candy by Eugenia Enciu a fost biletul de intrare intr-un taram magic, scaldat in culori pastelate.

Situata la granita dintre feminitatea voalata si senzualitate absoluta, gratie cromaticii temperate pusa in lumina de rozul delicat, lila-ul subtil, bleu-ul romantic, colectia ofera o experienta senzoriala completa, ajutata de minutiozitatea detaliilor si rasfatul tactil dat de shantungul de matase, de dantela fina si organza diafana.

Colectia 'Love is dead' by BONE (Ioana-Liliana Gheorghe)

In acelasi timp, sensibila si puternica, instinctiva si rationala, romantica si nonconformista, colorata si morbida, inocenta si indrazneata, colectia 'Love is dead' by BONE a reprezentat complexitatea feminitatii, indepartandu-se de stereotipurile plate de obicei asociate cu sexul feminin. Love is Dead este pentru femeia care nu a incetat niciodata sa creada in magie.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Testosteron – rol, valori normale

Colectia 'Sapte zile, sapte stiluri… pentru cele sapte femei din tine' by Coca Zaboloteanu

In contrast cu nuantele pastel si accentele perlate ale colectiilor Cotton Candy si Love is dead, Coca Zaboloteanu a prezentat o colectie marcata deun mix de culori neon, buline, paper leather, animal print, funde si platforme.

Balerini in culori puternice, botine cu imprimeuri zebra sau pantofi cu buline, toate modelele noii colectii primavara-vara te poarta inevitabil cu gandul la anii 60 si totodata intr-o zona a feminitatii absolute. Vedeta colectiei si cel mai ravnit model ramanand sandalele in nuante neon, un succes al acestui sezon.

Foto fr si main: By Viktoria Minkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri