12 Aprilie 2012 publicat în Shopping 16 share-uri

Pentru ca ziua de Pasti sa fie una speciala, alege-ti o rochita speciala in care sa stralucesti, dar in care sa te simti confortabil in acelasi timp. Iti prezentam 15 modele de rochii midii din colectia Mango de primavara-vara 2012, ideale pentru ziua de Pasti.

Colectia Mango primavara-vara 2012 aduce in centrul atentiei Verdele Kelly si Rozul Corai, dar mizeaza in egala masura si pe alb si negru, nemuritoarele 'culori non-culori', intotdeauna actuale, intotdeauna in tendinte.

Rochia tuxedo, tip smoking, este eleganta si potrivita zilelor speciale.

Aceasta rochita demonstreaza intr-un mod frumos ca si imprimeurile, chiar daca diferite, pot fi combinate armonios. Animal print-ul minuscul din partea superioara a rochitei se suprapune cu printul floral din partea inferioara a rochiei, voit mai mare decat celalalt.

Rochia Chimono, cu imprimeuri florale masive, s-a numarat si ea printre tendintele propuse de Mango pentru primavara 2012.

Dantela se reinventeaza intr-un look viu, colorat, incarcat de primavara si de feminitate.

Si cine spune ca bulinele nu adauga nota suprema de eleganta si chic?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Foto: Mango

Pentru a vedea rochiile din colectie Mango primavara-vara, urmareste galeria foto de mai jos:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri