19 Octombrie 2011 publicat în Sanatate 41 share-uri

Acest aliment minune a fost recunoscut inca de acum cateva mii de ani pentru efectele sale benefice pentru sanatate, fiind descoperite dovezi ale consumului la babilonieni, asirieni, latini sau romani.
Ce il face insa atat de special si miraculos? Raspunsul este oferit de continutul sau bogat in cele peste o suta de substante nutritive necesare organismului. Atunci cand bem un pahar de lapte consumam, de fapt, 20 aminoacizi, peste 10 acizi grasi, 4 feluri de lactoze, 25 vitamine, proteine si peste 45 de elemente minerale cu impact major asupra sanatatii: oase mai tari, mai multa energie, o silueta armonioasa, sistem imunitar mai puternic, vedere mai buna si par sanatos. Ambalat in conditii optime, laptele isi pastreze pentru o perioada mai indelungata toate elementele nutritive atat de benefice pentru organism.

Gustul bun si valoarea sa hranitoare i-au adus supranumele de "nectar al zeilor": o cana de lapte degresat are numai 80 calorii si contine 9 din cei 10 nutrienti indispensabili pentru o dieta echilibrata.

Din aceste motive, specialisti renumiti din nutritie, fitness si frumusete au hotarat: laptele este alimentul minune ce face miracole pentru sanatate.

Intra pe www.bealapte.ro si afla cum spunand “Da, lapte!” in fiecare zi spui, de fapt, Da, sanatatii si frumusetii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri