Editura Herald ne propune o metoda terapeutica inedita cu ajutorul unei noi aparitii editoriale - "Terapia prin Flori". Terapia originala cu remedii florale Bach se bazeaza pe descoperirile medicului si filozofului englez Edward Bach care, inspirat fiind, intr-un moment dificil al vietii sale, intelege legatura intre corpul si spiritul uman.

Dr. Edward Bach nu alege plantele pe criterii nutritionale si nu este vorba de plante medicinale in sensul obisnuit. Mai mult, acestea nu contin nici substante nocive. In ceea ce priveste efectele lor secundare, ca si in cazul produselor homeopatice, cum nu se poate vorbi de substante active (ca la medicamentele alopatice), nu se poate vorbi nici de o actiune directa pe corpul fizic, deci nici de efecte nedorite nu poate fi vorba.

Remediile florale actioneaza numai asupra corpului emotional. Prin urmare, aceste produse pot fi asociate sau nu cu alte tratamente, alopatice, homeopatice sau de orice alt fel.



Aplicatiile remediilor florale Bach

* In dezvoltarea personala : pentru aceia care doresc o largire a campului constiintei, slefuirea caracterului si eliminarea gandurilor inconstiente negative care sunt responsabile de intreruperea legaturii cu "ghidul interior" .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Împreună în arte și simțiri

* In perioade de stres major sau crize existentiale: cauzele pot fi diverse, de la soc emotional (somaj, accidente, doliu), la stresul zilnic, cumulativ, resimtit de omul modern care traieste excesiv de mult timp in zumzetul citadin, rupt de Natura si, nu in ultimul rand, schimbarile majore care, prin tenta de nou si, deci, necunoscut, trezesc teama prin pierderea reperelor, etc.

* Boli grave, cronice: completand in mod fericit medicatia alopatica, homeopatica sau de orice alta natura, remediile florale actioneaza la nivel emotional ajutand persoana sa-si depaseasca temerile si sa colaboreze activ prin indepartarea acelor ganduri inconstiente care impiedica conectarea resurselor proprii de vindecare.

Speram ca v-am incitat curiozitatea prin intermediul acestei pledoarii despre terapia prin flori. Cartea semnata de dr. Edward Bach o gasiti in librarii si pe site-ul editurii Herald.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri