Energizeaza-te si elimina toxinele din organism prin fresh-uri si smoothie-uri racoritoare obtinute din fructe si legumele de vara cu proprietati detoxifiante! Te racoresti, te hidratezi si iti intaresti imunitatea organismului.

-4 cani cu cubulete de pepene rosu
-4 cani cu cubulete de pepene galben
-putin ghimbir proaspat
Amesteca ingredientele intr-un blender si consuma imediat ce l-ai preparat.


Suc din lamai, mere, caise si struguri rosii

Urmatorul suc are un puternic efect de curatare asupra intregului organism, insa cu precadere asupra ficatului. Vitamina C care se gaseste in majoritatea fructelor care il contin ajuta la eliminarea alcoolului din organism. Lamaie si fibrele din mere au un efect diuretic si detoxifiant. Este adevarat ca strugurii au un continut ridicat de zahar, insa contribuie la reenergizarea organismului. Caisele sunt un foarte bun laxativ natural. Poti incerca urmatoarea reteta. Intr-un storcator pune urmatoarele fructe. Consuma sucul proaspat imediat ce l-ai preparat.

-3 lamai, curatate de coaja si taiate in patru
-2 mere taiate in bucati mai mici
-4 caise pe care le tai in doua si le cureti de samburi
-30 boabe de struguri rosii, fara seminte

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Suc de capsuni, pepene galben, mere si iaurt

Urmatorul suc este bogat in acid folic, biotina, vitamina B1 si B2, beta-caroten, calciu, magneziu si vitamina C si este obtinut din capsuni, pepene galben si suc de mere. Pune intr-un blender 2 maini pline de capsuni si jumatate de pepene galben taiat cuburi. Adauga 5 linguri de iaurt cu un continut scazut de grasimi si inca 6 linguri de suc proaspat obtinut din mere. Chiar daca este posibil ca aceasta combinatia iaurt-pepene sa nu ti se pare prea tentanta, vei fi placut surprinsa de combinatie.


Suc de papaya, portocale si grepfrut

Fructul de papaya este excelent atunci cand vine vorba de a asigura organismului nutrientii si vitaminele necesare si de a-l purifica. Pune intr-un blender 300 grame de papaya si adauga cateva felii de grepfrut si jumatate de portocala. Un pahar sau 2 din acest suc pe zi are rolul de a elimina toxinele din organism.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri