Care este licoarea miraculoasa de care ai nevoie pentru a fi sanatoasa si slaba?
De cele mai multe ori raspunsurile la intrebarile noastre sunt mai simple decat ne-am fi imaginat, dar noi ne complicam cautand solutii cat mai dificile.

Licoarea minune de care ai nevoie sa slabesti este apa. De ce?

Afla ca apa suprima apetitul si ajuta la metabolizarea grasimilor depozitate. Cum asa? Ei bine, rinichii nu pot functiona normal fara un aport suficient de apa. Atunci cand acestia au prea mult de lucru -densitatea impuritatilor este mai mare cand cantitatea de apa este redusa- o parte din functiile lor sunt preluate de ficat. Ficatul este responsabil pentru metabolizarea grasimii depozitate si transformarea ei in energie pentru organism. Daca ficatul este nevoit sa preia din functiile rinichilor, atunci el nu mai poate functiona normal. De aceea, va metaboliza mai putina grasime, iar procesul de scadere in greutate va fi impiedicat.

Daca nu bei indeajuns de multa apa, atunci vei retine apa. In momentul in care organismul primeste mai putina apa decat are nevoie, atunci el percepe aceasta situatie ca o amenintare, asa ca va incepe sa isi faca "depozite". Apa va fi depozitate in spatiile din afara celulelor determinand umflarea picioarelor si bratelor.

O solutie pe termen scurt o reprezinta diureticele, dar acestea elimina atat apa cat si cativa nutrienti importanti. Organismul va fi traumatizat si va incerca sa inlocuiasca apa pierduta cat mai rapid.

Cel mai bun mod de a combate si de a preveni retentia de apa este sa ii oferi organismului indeajuns de multa apa. Din acel moment, apa depozitata va fi incet incet eliberata.

Este posibil sa retii apa, deoarece folosesti prea multa sare. Cu cat adaugi mai multa sare la mancare, cu atat va retine organismul mai multa apa pentru a o putea dilua.

Apa mentine tonusul muscular, intrucat ea face posibila contractia muschilor. Apa ajuta de asemenea la prevenirea aparitiei pielii "lasate", un efect inestetic al scaderii rapide in greutate. Apa te ajuta sa scapi de reziduurile din organism. Apa lupta si impotriva constipatiei.

Tine minte ca organismul nostru este format din 60-70% apa. De aceea, el nu poate functiona normal daca esti deshidratata.

Mai ai nevoie de vreun motiv pentru a bea apa? Afla ca 75% din creierul nostru este format din apa. Din acest motiv, chiar nu are sens sa te joci cu sanatatea ta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri