In promotie sunt incluse produse pe gustul tuturor: cafea NESCAFE, cacao instant Nesquik, dulciuri Nesquik, Lion, Kit Kat, alimente pentru sugari Nestle Nutrition, produse culinare Maggi si produse Friskies pentru caini.

In zilele noastre, tot mai multe persoane isi doresc sa aiba un stil de viata echilibrat si sa ia cele mai bune decizii privind alimentatia si activitatile in care se implica zilnic, astfel incât sa isi asigure o stare de bine. Alimentatia echilibrata si diversificata, alaturi de un program variat de activitati fizice sunt cele mai importante ingrediente pentru a avea un tonus de invidiat.

Pentru persoanele care isi doresc mereu produse de cea mai buna calitate si vor sa ofere o alimentatie diversificata intregii familii, Nestle organizeaza o campanie promotionala la nivel national, oferind un discount de 20% pentru produsele Nestle selectionate. Promotia este valabila in limita stocului disponibil in magazinele din tara.

In promotie sunt incluse produse pe gustul tuturor: cafea NESCAFE, cacao instant Nesquik, dulciuri Nesquik, Lion, Kit Kat, alimente pentru sugari Nestle Nutrition, produse culinare Maggi si produse Friskies pentru caini.

Produsele Nestle participante in promotie sunt marcate cu „20% discount” si pot fi achizitionate incepand din 8 octombrie in magazinele din tara.

Mai multe informatii despre promotie puteti gasi pe site-ul www.nestle.ro.

Nestle isi propune sa imbunatateasca zi de zi calitatea vietii consumatorilor, oferindu-le oportunitatea de a alege alimente si bauturi gustoase, care sa le permita o alimentatie diversificata si plina de savoare.

Lansarea acestei campanii promotionale prin intermediul careia Nestle ofera un discount de 20% la produsele selectionate, ofera consumatorilor posibilitatea de a achizitiona alimentele preferate la un pret redus, dar si de a avea un meniu variat in fiecare zi. Mentinerea unei stari de bine nu este un proces dificil, de fapt, este simplu daca respectam recomandarile legate de o alimentatie echilibrata si incercam sa facem miscare in mod regulat.

Nestle le recomanda consumatorilor sa acorde importanta meniului zilnic si activitatii fizice, astfel incat sa se bucure de un stil de viata echilibrat.

Despre Nestle

Compania elvetiana Nestle, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestle si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, fiind prezenta in 140 de tari, cu 449 de fabrici si un numar de 283.000 angajati. Nestle a patruns pe piata româneasca in 1995, in momentul de fata având peste 900 de angajati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri