Annie Sprinkle clasifica orgasmele feminine in 7 categorii fundamentale in functie de circumstantele in care acestea se produc: orgasmele intravaginale, micro-orgasmele, orgasmele din timpul visului, orgasmele clitoridiene, orgasmele combinate, orgasmele eliberatoare de energie, mega-orgasmele.

- Orgasmele din timpul visului: acestea par a fi orgasme foarte puternice si se bazeaza pe intensificarea mentala a tuturor simturilor erogene ale femeilor, fara o stimulare sexuala reala. Sunt atat de puternice pentru ca implica cele mai puternice sentimente legate de un barbat, cel pe care il doreste cel mai mult si il viseaza intr-o daruire sincera cum... doar in vis poate exista.

- Orgasmele clitoridiene – acestea sunt primele orgasme pe care le are o femeie si ca atare pot deveni usor cele pe care le cunoaste cel mai bine si le obtine cel mai usor. Orgasmele clitoridiene se obtin prin stimularea clitorisului lubrefiat.

- Orgasmele combinate – in realitate femeile au orgasme combinate, depinde si de priceperea barbatului de a se juca cu toate simturile erogene ale partenerei sale. Mai ales daca sunt iubiti, barbatul poate ajuta foarte mult o femeie sa traiasca cele mai intense placeri daca va considera ca plaja erogena intreaga piele a femeii, dar si cuvintele, gesturile si limbajul nonverbal, caci si stimularea psihica joaca un rol extrem de important pentru femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

- Orgasmele eliberatoare de energie – acesta este un tip rar de orgasm si apartine femeilor cu un grad foarte ridicat de autocunoastere si control atat corporal, cat si emotional. Este de fapt un tip de orgasm indus chiar de femeie, pe baza emotiilor si autosensibilizarii simturilor, aceste orgasme devenind foarte puternice. Ele sunt, culmea, eliberatoare de energie, consumand din energiile negative ca stres, emotii interiorizate si tensiuni. Se obtine prin tehnici de meditatie si autocunoastere.

- Mega-orgasmele: reprezinta combinarea cea mai intensa a placerilor fizice multiple precum si a starii de bine psihice. Mai exact, aceste orgasme se obtin din adevaratul sens al expresiei “a face dragoste”, fiind strans legate de sentimente si atractie puternica fata de partener. Ele necesita, ca si orgasmele eliberatoare de energie, o foarte buna cunoastere a corpului, a stimulilor care produc placere, dar si exersarea acelor stimuli, o femeie care isi cunoaste corpul si mai ales stie sa se bucure de placerile care ii sunt oferite, putand controla aceste bucurii. Emotiile sunt strans legate de implicarea emotionala in relatia respectiva. Este cel mai intens orgasm si poate dura chiar ore!

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In timp cercetatorii au emis si alte tipuri de orgasme, dintre care foarte discutat a fost orgasmul la nivelul sanilor. Se pare ca prin masajul delicat (ci nu brutal) al sanilor si cat mai frecvent in timpul actului sexual ar produce unor femei si orgasme la nivelul sanilor care se manifesta printr-o intarire puternica a acestora si chiar eliminarea unei mici picaturi de secretie mamara. De asemenea femeile pot avea de mai multe ori aceleasi tipuri de orgasme in timpul unui singur contact sexual, ceea ce se intituleaza orgasm multiplu. Orice femeie ar trebui sa experimenteze cu partenerul sau toate tipurile de atingeri, astfel incat sa se cunoasca, cu atat mai frumos cu cat aceasta cunoastere vine chiar prin prisma iubitului. Si da, cele mai bune contacte sexuale au loc in cuplurile stabile care se iubesc.

Un articol de Iulia DIBU

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

5 afectiuni care te pandesc pe timpul rece

5 maladii medicale incredibile

Analizele medicale in functie de varsta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri