Daca metabolismul tau este ceva mai lent si slabesti mult mai greu decat alte persoane, iata cateva metode simple si eficiente pentru a iti schimba metabolismul.
Daca metabolismul tau este ceva mai lent si slabesti mult mai greu decat alte persoane, iata cateva metode simple si eficiente pentru a iti schimba metabolismul. 1. Evita stresul! Atunci cand esti stresata, organismul elibereaza cortizol, un steroid care incetineste metabolismul. 2. Exercitii fizice Nu conteaza ce fel de exercitii preferi, poate fi vorba si de simple plimbari, important este sa nu treaca o zi fara activitate fizica cel putin moderata. 3. Odihneste-te! Atunci cand dormi putin sau adormi foarte tarziu, nu te vei odihni indeajuns, iar organismul va cauta metode alternative de generare a energiei. Hrana este remediul cel mai des intalnit, dar adeseori caloriile ingerate in exces vor duce si la depuneri. Deficientele acute incetinesc metabolismul. 4. Bea apa! Nu trebuie sa ai intotdeauna la indemana o sticla de apa, dar ajuta. Evita bauturile acidulate, indulcite si excesul de cafeina. Daca organismul nu primeste suficient de multa apa, atunci metabolismul va fi afectat. 5. Ia vitamine! Vitaminele sunt deosebit de importante pentru metabolism. Compelxul de vitamine B, in special, este indicat. Multi oameni considera ca vitaminele conduc la ingrasare. Este posibil ca acestea sa mareasca pofta de mancare, dar noi suntem cei care decidem daca marim sau nu portiile. Mai mult, ce sens are sa ne distrugem organismul si metabolismul evitand sa ii oferim elementele de care are nevoie. Riscam sa suferim consecintele negative ale actelor noastre, consecinte ce pot fi uneori contrare dorintelor noastre initiale. De exemplu, persoanele care tin diete restrictive, ajung adeseori in situatia de a se ingrasa mult mai usor. 6. Mananca! Ofera-i organismului tau toate elementele de care are nevoie. Numai astfel poate sa functioneze la "capacitate maxima". Cea mai importanta masa este cea de dimineata. Daca nu servim micul dejun, atunci corpul nostru va crede ca ne infometam, ca resursele sunt limitate, asa ca va deveni mai lenes, pentru a isi conserva energia. E posibil sa isi faca si rezerve, avand in vedere ca a trebuit sa reziste 8-10 ore fara a primi hrana. Mananca mai mult dimineata, mai putin la pranz si chiar mai putin la cina. Astfel, organismul va putea sa consume caloriile ingerate. Cel mai bine este sa mananci putin si des. Nu te infometa! Daca organismul tau primeste mai putin de 1000 de calorii, va considera ca este in pericol, asa ca va face tot posibilul sa depuna cat mai mult. Condimenteaza! Se pare ca mesele picante accelereaza metabolismul. Si ceaiul verde are astfel de proprietati. Aceste principii esentiale si simple pot sa ajute la stimularea metabolismului mult mai puternic decat orice pastile sau remedii minune. Adeseori, solutiile sunt la indemana noastra, dar le respingem, cautand alternative mai inaccesibile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri