Nenumarate studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10.

Beatice Golomb de la Universitatea din California-San Diego, impreuna cu echipa ei, a studiat efectul asupra orgasmului a doua dintre cele mai populare branduri de statine. S-a constat o reducere a producerii orgasmului mergand pana la o rata de scadere de 50%. Studiul a fost realizat asupra unui lot de peste 1.000 de barbati si de femei. Semnificativ este si faptul ca brandul de statina care produce cea mai importanta reducere a colesterolului a fost si cel care a afectat cel mai puternic intensitatea orgasmului.

Astfel, daca suplimentarea zilnica a aportului de coenzima Q10 este importanta pentru fiecare dintre noi, ea devine vitala in conditiile administrarii anumitor medicamente precum statinele. Eficacitatea coenzimei Q10 depinde insa foarte mult de sursa de coenzima utilizata.

Astfel, conform rezultatelor mai multor studii stiintifice, Super Bio-Quinona Q10 da cea mai buna disponibilitate biologica. Acest produs de la Pharma Nord contine coenzima Q10 pura, dizolvata in ulei de soia, sub forma de capsule moi de gelatina. Fiecare dintre aceste amanunte reprezinta rezultatul unor indelungate studii menite sa maximizeze eficacitatea acestui produs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri