Nenumarate studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10.

Un studiu american cu finantare guvernamentala, desfasurat pe un lot de peste 1.000 de persoane, pe o perioada de sase luni, a demonstrat ca statinele nu blocheaza doar colesterolul, dar si capacitatea de a avea orgasm si aceasta din cauza scaderii nivelului de coenzima Q10.

Dorinta si performanta sexuala depind de o serie de factori. Astfel, buna functionare a sistemului cardiovascular, starea generala de sanatate, capacitatea de concentrare si, inainte de toate, resursele de energie ale corpului sunt toate elemente esentiale. Toti acesti factori pot fi influentati in mod favorabil de coenzima Q10. Aceasta reprezinta cheia proceselor de producere a energiei in organism. Actul sexual este un puternic consumator de energie. In absenta acesteia, erectia se produce mult mai greu si nu poate fi mentinuta mai mult timp. De asemenea, aceasta depinde, in mod direct, de debitul de sange, iar Q10 reprezinta un element esential bunei functionari a sistemului cardiovascular.

Coenzima Q10 este recunoscuta pentru eficacitatea ei in performantele sportive, asigurand un surplus de energie pe perioade mai lungi de timp. Aceleasi beneficii se resimt si in cazul actului sexual. Nenumarate studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Eficacitatea coenzimei Q10 a fost demonstrata atat pentru barbati, cat si pentru femei, chiar daca rezultatele sunt mult mai spectaculoase in cazul barbatilor.

Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, ce transforma grasimile, glucidele si proteinele in energie, jucand un rol esential pentru aproape toate functiile organismului, inclusiv pentru inima, sistemul imunitar si pentru reintinerirea celulara. Noi preluam aceasta coenzima din alimentatie, dar si ficatul este capabil sa produca mici cantitati de Q10. Numai ca alimentatia moderna nu ne asigura nici pe departe necesarul zilnic, iar productia hepatica scade odata cu varsta, dar si din cauza diferitelor medicamente pe care le utilizam. Un exemplu in acest sens il reprezinta statinele, de care foarte multe persoane sunt efectiv dependente.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Majoritatea medicamentelor administrate pentru scaderea colesterolului, indiferent de numele lor comercial, numite generic statine, au capacitatea sa reduca cantitatea de LDL circulant in sange (colesterolul daunator), fara a scadea HDL (colesterolul protector), scazand astfel, in mod sensibil, intensitatea procesului arteriosclerotic, reducand insa, in mod semnificativ, si nivelul coenzimei Q10.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri