(P): Afla totul despre riscurile kilogramelor in plus

12:05, 13 Mai 2009 publicat în Sanatate

Centrofarm continua campania inceputa anul trecut, prin care isi propune informarea populatiei si ofera solutii pentru prevenirea afectiunilor legate de nutritie.

“Echipa de specialisti din cadrul Polisano a sustinut intotdeauna faptul ca a preveni este mult mai usor si nu in ultimul rand mai putin costisitor decat a trata. De aceea, de-a lungul timpului, am sustinut numeroase seminarii informative si de educatie medicala, precum si campanii de promovare a preventiei, ajutand pacientul sa inteleaga importanta gestului simplu de a preveni. Prin campania „Tu esti o persoana supraponderala? Dar copilul tau?” realizata in colaborare cu partenerii nostri de la Centrofarm ne dorim sa oferim toate informatiile necesare menite sa evite pe cat de mult posibil instalarea unor afectiuni, precum si pentru a descoperi si trata din timp orice problema de nutritie”, a spus Carmen Sas, Marketing & Communication Manager – Clinica Polisano Bucuresti.

Despre Centrofarm

Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Compania detine o retea de peste 60 de unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara. In prezent echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti.

Despre Polisano

Clinica Polisano este o companie romaneasca de succes cu o prezenta pe piata medicala romaneasca inca din anul 1993. In anul 2004 s-a inaugurat la Sibiu cel mai modern spital privat din Romania – Centrul Medical Polisano si, incepand cu anul 2006, la Bucuresti, Clinica Polisano detine un lant de trei clinici de exceptie care ofera asistenta privata ambulatorie, precum si consultatii la toate specialitatile medicale si investigatii de top. De asemenea, Clinica este dotata cu doua laboratoare de analize certificate ISO si Renar. In 2009, Clinica Polisano va deschide un al doilea centru de fertilizare in vitro, o noua clinica medicala in Bucuresti si mai multe centre de dializa in toata tara. www.clinicapolisano.eu

Pentru informatii suplimentare, o puteti contacta pe dna Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm, telefon 021.315.36.20, e-mail – mirela.morosanu@centrofarm.ro sau accesati website-urile www.centrofarm.ro, www.benessere.ro.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri