Vizita la ginecolog face parte din viata oricarei femei, fie ca ajunge in cabinetul medicului de buna-voie pentru un control de rutina sau determinata de o suferinta din sfera genitala. De obicei majoritatea femeilor care se prezinta la cabinetul ginecologului prezinta o jena mai mare sau mai mica ce le determina sa aiba tendinta de a ascunde unele adevaruri, raspunsuri la intrebarile mai intime ale medicului ginecolog. Insa daca tineti la sanatatea voastra este bine ca urmatoarele raspunsuri sa le oferiti medicului cu maxima sinceritate.

Modificari ale sanilor

Medicul ginecolog va inspecta sanii si va va pune o serie de intrebari despre durerea locala, patologii sau orice alta intrebare legata de aspectul anormal al sanilor pe care medicul il poate observa.

Metoda de contraceptie

Medicul ginecolog va dori sa stie ce metoda de contraceptie folositi (sau daca nu ati recurs la nicio metoda contraceptiva). Tipul contraceptiei este foarte important pentru sanatatea femeii, iar daca aceasta nu se protejeaza in niciun fel este de datoria medicului sa ii vorbeasca despre metodele contraceptive si sa o sfatuiasca. Eventual veti fi intrebate daca fumati.

Sursa: Healthy.ro.

Cititi si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Raul de miscare

Faimoasele pastile care slabesc miraculos - Forumul Healthy

Bucura-te de beneficiile saunei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri