30 Ianuarie 2014 publicat în Sanatate 417 share-uri

Dieta cu apa este tot mai apreciata in zilele noastre, existand mai multe variante dintre care fiecare isi poate alege regimul hidric cel mai potrivit.

Stomacul reactioneaza atat in functie de calitatea si cantitatea alimentelor ingerate, cat si in functie de temperatura acestora. Desi se spune ca atunci cand consumam alimente reci organismul trebuie sa consume calorii ca sa le incalzeasca si ca ar fi indicate in diete, totusi alimentele prea reci sau prea fierbinti reprezinta un adevarat stres pentru mucoasa gastrica.

Apa la temperatura corpului, bauta pe stomacul gol, regleaza aciditatea, calmeaza stomacul, linisteste ficatul si pregateste tubul digestiv pentru o digestie sanatoasa.

Principiile dietei cu apa calda

Aceasta dieta poate fi urmata timp de patru saptamani, insa prima saptamana poate ramane ca stil de viata in privinta regimului hidric.

Prima saptamana a dietei cu apa calda

In aceasta saptamana se bea un pahar cu apa calda astfel:

  • Dimineata pe stomacul gol, imediat dupa trezire;[...]

Citeste continuarea in articolul sursa: Dieta cu APA calda - dieta care SLABESTE si VINDECA din Suplimentul de Sanatate si Diete Healthy

Foto: dieta cu apa calda @Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Cititi si:

Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase extraordinare
Apa calda cu lamaie - Miracolul din fiecare dimineata! 12 beneficii de top


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri