9 Ianuarie 2014 publicat în Sanatate 1 share-uri

Durata de viata a implanturilor mamare este limitata din mai multe considerente. In timp, pot interveni anumite schimbari ale formei si consistentei sanilor, cauzate de sarcina, de modificari hormonale (menopauza) sau de oscilatiile in greutate.

Implanturile au garantie pe viata?

Nu. Durata de viata a implanturilor mamare este limitata din mai multe considerente. In timp pot interveni anumite schimbari ale formei si consistentei sanilor, cauzate de sarcina, de modificari hormonale (menopauza) sau de oscilatiile in greutate, fapte care pot conduce la necesitatea altor interventii odata cu trecerea anilor. De asemenea orice posesoare de implanturi poate suferi mici traumatisme la nivelul sanilor, care sunt normale de-a lungul vietii fiecarui om. Implanturile sunt garantate pe o perioada de 5-15 ani, in functie de firma producatoare care recomanda schimbarea lor in cadrul acestui interval de timp.

De asemenea, chirurgul plastician Cristian Nitescu ofera in plus cateva sfaturi potentialelor doritoare de implanturi mamare. Specialistul recomanda ca intotdeauna, tipul si volumul de implant sa fie ales potrivit pacientei, personalizat si nu in conformitate cu un capriciu. In plus, pentru ca vindecarea sa fie rapida si lipsita de complicatii, cu rezultate intr-adevar estetice si satisfacatoare, atat ca si aspect al sanului, cat si al cicatricilor, trebuie ca pacienta sa respecte indicatiile pre si postoperatorii date de medicul estetician.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pentru detalii puteti accesa: www.drNitescu.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri