Nu te asezi pe capacele toaletelor publice, te speli pe dinti dupa fiecare masa. Cu toate acestea, asa numitele obiceiuri sanatoase ar putea sa genereze mai multe probleme decat ti-ai putea imagina.

Ai cele mai bune intentii si, prin urmare, ai adoptat obiceiuri sanatoase care sa te tina departe de boli si alte necazuri. Nu te asezi pe capacele toaletelor publice, te speli pe dinti dupa fiecare masa si ai si alte obiceiuri sanatoase asemanatoare menite sa te tina departe de boli. Cu toate acestea, asa numitele obiceiuri sanatoase ar putea sa genereze mai multe probleme decat ti-ai putea imagina.

1: Nu te asezi pe scaunele toaletelor publice

Bravo! Procedand astfel te protejezi de riscul de a intra în contact direct cu capacele toaletelor publice. Însa faptul ca stai pe vine, aproape în pozitie de genuflexiune nu este tocmai sanatos pentru femei întrucat creste riscul de a dezvolta infectii ale tractului urinar. Aplecarea pe vine face ca muschii pelvisului sa se contracte si sa se stranga în jurul uretrei, ceea ce face ca vezica urinara sa nu se goleasca în totalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Smiling Woman_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri