5 Iulie 2013 publicat în Sanatate 26 share-uri

Cercetatorii scotieni au inventat pachetele de tigari care difuzeaza mesaje inregistrate cu scopul de a-i indemna pe fumatori sa renunte la viciu.

Un grup de cercetatori scotieni a inventat pachetele de tigari care difuzeaza mesaje inregistrate cu scopul de a-i indemna pe fumatori sa renunte la viciu.

Cei care deschid pachetele vor auzi de fiecare data inregistrari audio care ii avertizeaza in legatura cu riscurile pe care le implica fumatul. Mesajele atrag atentia asupra legaturii dintre fumat si fertilitate, oferind si un numar de telefon la care cei ce care vor sa renunte la fumat pot suna pentru ajutor, scrie bbc.co.uk.

Pachetele, inventate de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Stirling, Marea Britanie, se afla deocamdata in etapa de testare. Metoda de avertizare audio a rezultat ca fiind eficienta in urma testelor efectuate in categoria femeilor cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani. Cercetarile vor continua pe grupuri mai mari de barbati si femei, cu varste de peste 16 ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto: No smoking_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri