12:07, 5 Iulie 2013 publicat în Sanatate 8 share-uri

Vi se intampla din cand in cand sa va culcati la ore tarzii, ceasul biologic nu mai functioneaza la parametri normali, caldura va da batai de cap, iar somnul nu mai vine.

Comunicat de presa

A vorbi despre calitatea somnului si impactul lui asupra sanatatii niciodata nu e suficient, mai ales ca ne petrecem mai mult de o treime din viata dormind.

Citeste si:
5 Ceaiuri recomandate persoanelor care suferă de STRES și INSOMNIE
5 Ceaiuri recomandate...

Un program de lucru prea incarcat, stresul prelungit, supararile inevitabile, pot afecta nu doar calitatea vietii, ci si a somnului, iar odihna suficienta este garantia unui organism sanatos si o minte relaxata.

Daca nu reusesti sa adormi decat dupa ore lungi de stat in pat sau te trezesti in mod repetat pe parcursul noptii, e un semn ca s-a instalat insomnia si trebuie sa iei masuri. In general, depresiile, astenia si starile de pasivitate pot conduce la episoade de insomnie repetate, dar nici sensibilitatea la zgomote, lumina si schimbari de temperatura nu trebuie omisa, mai ales ca in noptile de vara, caldura excesiva este insuportabila.

Citeste si:
5 cuverturi de dormitor: imprimeuri deosebite pentru seri liniștite
5 cuverturi de dormitor:...

Nu e cazul sa te gandesti la somnifere, pentru ca in general sunt nocive pentru organism. Mai bine orienteaza-te catre suplimente alimentare naturale, cum este Somnocalm, de la Ropharma.

Noaptea buna incepe cu Somnocalm

Bazat doar pe ingrediente naturale care induc un somn profund si relaxant, Somnocalm este garantia unei nopti linistite si odihnitoare. Cu extract uscat de valeriana, acest supliment alimentar este alternativa naturista a somniferelor sintetice, pentru ca:


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri