22 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 47 share-uri

Alege sa bei, in fiecare zi, o cana de ceai. Este un remediu simplu, natural si eficient.

O cana de ceai are numeroase beneficii medicinale.

Diversele tipuri de ceai sunt remedii naturiste inca din antichitate. Chiar si in ziua de astazi, chinezii si japonezii includ ceaiul verde si pe cel de iasomie in dieta lor zilnica datorita efectelor medicinale miraculoase. Frunzele de ceai contin tanin, substanta ce calmeaza durerile si alcaloizi care regleaza metabolismul. Partea irezistibila a ceaiului este aroma sa si proprietatile fiecarei plante in parte ce ajuta in procesul de digestie. Putem spune, pe buna dreptate, ca o cana de ceai pe zi ne scapa de doctorii!

Cand bei ceai, iti cureti dantura.

Doar o cana (pe zi) de ceai verde ne improspateaza respiratia si ne curata nu doar dantura, ci si limba. Poti sa reduci vizitele la stomatolog daca bei constant ceai verde. Vei observa o schimbare majora nu doar in ceea ce priveste dantura, ci si cheltuielile!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Image © Sxc.hu

Band ceai vei reduce in mod natural consumul de zahar.

Poti intotdeauna sa iti rasfeti papilele gustative cu arome intense de ceai fara sa fie nevoie sa il indulcesti cu zahar. Asadar, poti reduce in mod natural consumul de zahar daca alegi sa consumi ceai in loc de cafea sau bauturi dulci.

Important este sa consumam ceai cu moderatie. O cantitate prea mare poate avea efecte adverse asupra organismului - aciditate stomacala crescuta, insomnie sau indigestie.

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri