12 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 50 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne aduce informatii foarte pretioase despre cum putem preveni una din cele mai temute boli ale secolului: CANCERUL.

Marii fumatori beneficiaza de o reducere cu 30% a modificarilor ADN-ului precursoare cancerului daca beau 4 cesti de ceai verde zilnic pe un interval de minim 4 luni.

Alimentatia sanatoasa si echilibrata face parte dintr-un stil de viata care sa asigure longevitatea si sanatatea peste ani. In final fiecare are dreptul la propriile alegeri si decizii, insa recomandarile raman aceleasi: faceti-va timp si gasiti metode prin care alimentatia sa devina o prioritate, organizati-va si invatati sa va placa lucrurile cu adevarat sanatoase.

MIHAELA MURGU

www.homeaerobic.com

Foto homepage: Shutterstock.com

Iti recomandam si alte article ale Expertului nostru:

DIETA care stimuleaza IMUNITATEA

18 trucuri inteligente pentru a slabi sanatos

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri