13 August 2012 publicat în Sanatate 19 share-uri

In ultimii ani, dieta vegetariana a devenit din ce in ce mai populara in intreaga lume. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va expunem cateva detalii interesante despre stilul de viata vegetarian, beneficiile lui si cei mai faimosi oameni care l-au adoptat.

6. Un barbat vegetarian are mai mult sex-appeal.

In timp ce dieta vegetariana detine numeroase beneficii pentru sanatatea noastra, ea are si alte efecte interesante asupra organismului. Mai multe studii au demonstrat ca evitarea consumului de carne rosu imbunatateste sex-appeal-ul barbatilor.

Image © Shutterstock - 24152974-1

7. Dieta vegetariana - femei versus barbati

S-a demonstrat ca femeile au cu 50% mai multe sanse sa adopte o dieta vegetariana in comparatie cu barbatii. Statistic, in ultimii ani, majoritatea celor care au trecut la un stil de viata vegetarian reprezinta sexul feminin.

8. Mai multi vegetarieni inseamna mai putina carne consumata in intreaga lume?

Desi din ce in ce mai multi oameni adopta un stil de viata vegetarian, acest lucru nu inseamna ca in intreaga lume se consuma mai putina carne. De fapt, adevarat este chiar opusul. In ultimii 50 de ani, consumul de carne a crescut cu un incredibil procent de 400%. Si se asteapta ca acesta sa creasca in continuare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

9. Oameni faimosi care au optat pentru dieta vegetariana.

Lista oamenilor faimosi care au potat pentru o dieta vegetariana ii include pe Leonardo da Vinci, Albert Einstein, Henry Ford, Paul McCartney (Beatles), Ozzy Osbourne, Sinead O’Connor sau Brad Pitt.

Image © Shutterstock - 24152974-1

10. Liderul vegetarian.

Cel mai intrigant personaj din istorie care a adoptat, spre sfarsitul vietii sale, dieta vegetariana, este Adolf Hitler. Mai mult, se spune ca el a prezis ca in viitor intreaga lume va deveni vegetariana. Cine s-ar fi gandit ca in spatele liderului dominant si puternic statea un secret atat de simplu? Desi suna amuzant, Hitler iubea alimentatia vegetariana si considera ca puterea lui venea din stilul de viata sanatos.

Foto front si main: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri