Sanatatea mainilor vorbeste despre sanatatea intregului organism. In medicina chineza, studierea atenta a mainilor constituie o modalitate straveche de diagnostificare.
Pielea mainilor spune totul

Plecand de la culoarea, umiditatea sau temperatura mainilor, se poate stabili predispozitia spre un anumit tip de boala. Culoarea unei maini normale este trandafiriu deschis, cu o nuanta spre cafeniu deschis. O mana sanatoasa este elastica, ferma, are o palma bine colorata, calduta si foarte putin umeda. In acelasi timp, coloristica mainilor este extrem de importanta caci ea semnaleaza problemele de sanatate ale organismului.

Pielea rosie indica o stare congestiva, pielea albastruie vorbeste despre o circulatie nu tocmai buna a sangelui, pielea galbena semnaleaza probleme hepatice sau legate de fiere. Pielea patata cu alb si roz este semn al unui sange sanatos. Culoarea galbuie la o mana grasuta si umflata denota prezenta ureei in sange. In plus, prezenta vinelor albastre ne indica faptul ca acidul carbonic din sange se afla in exces. O piele lucioasa si intinsa a mainilor indica predispozitia spre boli reumatice si guta, in vreme ce o textura aspra si uscata a pielii tradeaza predispozitia organismului spre friguri sau boli de piele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri