31 August 2011 publicat în Psihologie 23 share-uri

Unul dintre cele mai populare si precise teste de pe internet care studiaza personalitatea umana si trasaturile specifice acesteia, coreland-o cu personalitatea animala si trasaturile diverselor specii ce traiesc in ecosisteme.

OAMENII-PASARI (Vultur, Bufnita, Paun, Pinguin, Cocos, Lebada, Vultur)

Oamenii-pasare au o personalitate atragatoare. Sunt joviali, imprevizibili, melodramatici, plini de energie si de entuziasm. Sunt totodata vioi si veseli si te molipsesc cu bucuria lor de a trai. Per ansamblu, exercita un farmec si o putere de atractie mare asupra celor din jur. Nu pot sta mult timp intr-un loc si deseori pornesc in calatorii doar pentru a simti bucuria explorarii unui loc necunoscut. Chiar daca viziteaza multe locuri, nu stau prea mult timp intr-unul, nici nu se ataseaza de el si nici nu incearca sa se integreze in cultura locului. Alte locuri neexplorate ii asteapta de fiecare data…

Foto: Kate Ignatenko/ shutterstock.com

Li se reproseaza insa adeseori ca sunt capriciosi, vanitosi si nestatornici, stapaniti totalmente de dorinta lor de independenta si de libertate. Unii dintre ei au tendinta de a fi excentrici. Iubesc natura si sa petreaca cat mai mult timp in ea. Insufletesc si pe altii prin insufletirea si elanul de care dau dovada. Adora activitatile care ii provoaca si le pun la incercare creativitatea. Sunt perfectionisti si uneori au asteptari prea mari atat de la ei insisi, cat si de la cei din jur. Au tendinta de a face din perfectiune un ideal in sine. Iubesc frumosul in formele sale, iar aspectul fizic este extrem de important pentru ei. Li se reproseaza uneori ca sunt prea pretiosi. Multi dintre ei devin scriitori, arhitecti, dansatori, actori, critici de moda, instructor de aerobic, jurnalisti, piloti de avion, iar unii chiar isi fac o cariera in modelling, moda sau amenajari interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

OAMENII-REPTILE (Crocodil, Sarpe)

Oamenii-Reptila au o fire imprevizibila. Sunt iuti la manie si se enerveaza cu usurinta. Toanele si indispozitiile lor ii fac sa treaca drept niste persoane capricioase si individualiste, care pastreaza distanta fata de cei din jurul lor. Nu sunt preocupati sa-si stabileaza relatii cu ceilalti si nici sa le intre in gratii. Nu isi doresc sa se afle in mod expres in preajma celorlalti, preferand uneori singuratatea. Ii accepta insa cu inima deschisa pe cei care ii accepta asa cum sunt. Sunt in permanenta precauti si gata sa intre in defensiva. Daca primesc insa acceptarea si increderea celor din jur, se pot dovedi a fi extrem de loiali, adevarati prieteni si oameni de incredere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri