Descopera Animalul Interior: Cel mai incitant si inedit test de personalitate!

12:08, 31 August 2011 publicat în Psihologie

Unul dintre cele mai populare si precise teste de pe internet care studiaza personalitatea umana si trasaturile specifice acesteia, coreland-o cu personalitatea animala si trasaturile diverselor specii ce traiesc in ecosisteme.

Acesti oameni, spune Roy Feinson, traiesc pentru supravietuire. Au o capacitate mare de a se deghiza si o parte din problemele cu care se confrunta emotional sunt legate de stima de sine. Faptul de a fi trait anumite experiente la limita ii poate face sa devina intransigenti si fara mila, facand uitate notiuni precum compasiune sau constiinta. In profesia lor, Oamenii-Sarpe sunt dispusi sa accepte orice fel de job, chiar daca se umilesc, atata timp cat ii ajuta sa-si puna in valoare si sa-si dezvolte si alte abilitati sau pasiuni.

Grupul INSECTELOR si al ROZATOARELOR (Liliac, Castor, Cartita, Soarece, Porc spinos, Caine de prerie, Soarece de camp)

Citeste si:
Lacul Baikal din Rusia oferă un spectacol fabulos al gheții iarna:...
Lacul Baikal din Rusia oferă...

Oamenii- Insecta au o fire simpla. Sunt uneori timizi, modesti, lipsiti de incredere in ei insisi sau de curaj. Prefera sa stea in banca lor in loc sa ia atitudine. Prefera sa se lase condusi in loc sa conduca. Se simt in siguranta atunci cand beneficiaza de sprijinul celor mai puternici decat ei. Se simt in largul lor atunci cand altcineva isi asuma riscul pentru ei, demareaza o actiune sau initiaza o schimbare. Nu le place sa se afle in centrul atentiei din cauza ca acest lucru ii stinghereste si ii face sa se simta inconfortabil. Sunt cu toate acestea niste persoane de incredere, pe al caror ajutor te poti baza la nevoie.

Pe de alta parte, cei a caror personalitate este corelata cu personalitatea rozatoarelor sunt persoane istete si sociabile, care se adapteaza fara probleme grupurilor mai dezvoltate si reusesc sa se descurce in orice imprejurare. Dau dovada de istetime si sunt plini de potential. Iubesc curatenia, ordinea si pun mare pret pe perfectiune. Le place rutina si nu ii deranjeaza sa-si desfasoare activitatile dupa un program prestabilit. Sunt extrem de precauti si strang vara pentru a avea iarna, insa risca uneori sa cada in parcimonie. Au abilitatile necesare pentru a deveni buni profesori, consilieri sau comedieni.

Citeste si:
Favipiravir (FluGuard) și Ivermectină (Ivermectol) - Terapia își...
Favipiravir (FluGuard) și...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri