13 Iulie 2011 publicat în Psihologie 2 share-uri

Vrei sa-ti inseninezi dimineata sau sa-ti incepi ziua de lucru intr-un mod cat mai placut? Atunci te invitam sa faci acest scurt si interesant test pseudopsihologic. Este un test simplu, amuzant care nu iti va fura mai mult de cinci minute din viata ta. Ia o foaie de hartie goala si incepe prin a desena... un PORC.

Daca porcul este schitat frontal, ca si cum s-ar uita la tine inseamna ca ai un fel deschis si sincer de a spune lucrurilor pe nume, fara a te teme de reactia celor din jur si fara a te teme sa le infrunti opiniile.

Daca ai desenat porcul cu fata indreptata spre stanga, acest lucru denota ca esti o fire sociabila si comunicativa, atasata de traditii si de valorile familiale. Zilele de nastere ale prietenilor sunt importante pentru tine si ai obiceiul de a ti le aminti cu usurinta.

Detalii multe, detalii putine…

Daca desenul pe care l-ai schitat este o adevarata opera de arta, incarcata de detalii si amanunte, acest lucru denota capacitatea ta de a analiza in amanunt lucrurile, dar si de a judeca la rece situatiile.

Daca desenul pe care l-ai realizat este simplu, semanand mai degraba cu o schita, inseamna ca esti o fire emotionala, usor naiva, ce nu acorda o importanta prea mare detaliilor, concentrandu-se in schimb asupra privirii de ansamblu. Esti impulsiva si ai tendinta de a lua decizii nechibzuite sub presiunea momentului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Un picior, doua picioare, trei picioare...

Daca porcul pe care l-ai desenat are mai putin de patru picioare, este foarte posibil ca momentan sa traversezi o perioada a schimbarilor radicale, perioada ce tinde sa te destabilizeze usor si sa te puna fata in fata cu sentimentul de nesiguranta si instabilitate.

In cazul in care porcul schitat prezinta nici mai mult nici mai putin de patru picioare inseamna ca ai incredere in tine, in fortele proprii si nu te dai batuta pana cand nu realizezi ceea ce ti-ai propus. Uneori, ti se reproseaza incapatanarea si tendinta de a persista in ideile tale, chiar daca sunt gresite.

Ai atasat mai mult de patru picioare porcului tau? Ce denota acest fapt? Denota faptul ca esti o fiinta visatoare, ce are uneori tendinta de a se retrage in lumea ei. Ai uneori o atitudine pasiva si renunti din start sa lupti pentru ceea ce iti doresti pornind din start de la premisa ca oricum este supus esecului.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Deschide urechea bine…

Urechile conteaza. Marimea urechilor porcului pe care l-ai desenat poate fi un indiciu excelent al calitatii tale de bun/ rau ascultator. Cu cat urechile sunt mai mari, mai vizibile sau mai accentuate cu atat capacitatea ta de a fi un bun ascultator este mai dezvoltata.

Coada porcului

Lungimea cozii indica calitatea vietii sexuale. Cu cat coada porcului este mai pronuntata, cu atat viata ta sexuala este mai satisfacatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri