Atunci cand participam in conversatii cu semenii nostri trebuie sa stim cum sa interactionam in cel mai placut mod. Regulile "vorbirii masculine" si ale "vorbirii feminine" ne pot ajuta in conversatii si in rezolvarea polemicilor.

1. Participati la conversatie

Nu asteptati sa va vina randul sa vorbiti. Creierul femeilor este conectat la vorbire si ascultare simultan si de aceea deseori femeile par ca vorbesc toate in acelasi timp. O fac pentru ca pot. Imbatraniti daca va asteptati randul. Daca nu participati activ la conversatie cu ele, acest lucru va fi considerat o lipsa de interes sau o atitudine critica.

2. Schimbati-va expresia fetei cand ascultati

Expresiile faciale ale femeii dezvaluie sentimentele ei si de aceea, cand vorbeste, imitati-i expresiile si gesturile pentru a crea o legatura. Nu trebuie niciodata procedat asa cu un barbat, dupa cum am mentionat si mai devreme.

3. Dati-i detalii personale si apelati la sentimentele ei

Creierul femeilor este organizat pentru a citi sentimentele celorlalti si pentru a evalua relatiile dintre oameni. Dezvaluiti-i informatii particulare despre propria persoana si familia personala si exprimati-va sentimentele privitoare la diverse chestiuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

4. Folositi vorbirea indirecta

Propozitiile rostite de femei sunt mai lungi decat ale barbatilor si pot contine mai multe subiecte, inclusiv sentimentele si emotiile lor referitoare la acestea. Evitati sa atacati direct subiectul grabind solutia unei probleme. Fiti mai prietenosi, mai relaxati, mai agreabili.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri