50 de oameni. Un cameraman. 3 intrebari. Mii de variante de raspuns. Fericire. Vise. Necazuri. Impliniri. Dorinte. Regrete. Secrete. Ganduri. Prieteni. Familie. Dragoste.

Zona ascunsa

Pastreaza micile sau mai marile noastre secrete. Exista destainuitori lipsiti de discernamant si persoane care, de teama respingerilor, a ironiilor sau a “efectului de antihalou” se inched in ele, refuzandu-le celorlalti orice posibilitate de acces la zona lor ascunsa.

PostSecret: Confessions on Life, Death and God from Frank Warren on Vimeo.

Zona necunoscuta

Aceasta are un statut mai aparte deoarece insasi existenta ei poate fi pusa in discutie, atat timp cat ea reprezinta un domeniu despre care nimeni nu are nicio stire. Dovezi indirecte ale existentei ei sunt visul sau halucinatiile produse de droguri care sugereaza existenta unui stoc de date ce ne privesc si care nu se afla nici la indemana noastra, nici la cea a observatorilor din afara.

In incheiere va invit sa va autodezvaluiti si sa raspundeti si dumneavoastra la cele trei intrebari cheie ale filmuletelor prezentate:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ce v-ati dori sa se intample pana la sfarsitul zilei de astazi?

Unde ati vrea sa va treziti maine?

si

Care este secretul pe care il ascundeti?

Foto main, front si interior: Fifty People, One Question pe Vimeo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri