22 Februarie 2011 publicat în Psihologie 32 share-uri

Exista in relatia dintre un barbat si o femeie anumite semne (adesea inconstiente, instinctive) prin care barbatul isi divulga dispozitia sentimental-erotica din acel moment. Din pacate, nu intotdeauna suntem in stare sa descifram aceste indicii´┐Ż Cum poate realiza o femeie daca un barbat este dispus la un dialog afectiv cu ea - si pana unde? Redam mai jos cateva indicii care speram sa va fie de folos:

1. Examineaza-i limbajul trupului. Daca te place, va sta des cu fata inspre tine si te va privi constant. Daca isi apleaca umerii spre directia ta, inseamna ca doreste sa te asculte. Daca sta cu pelvisul indreptat inspre tine, atunci cu siguranta simte ca intre voi este o conexiune.

2. Fii atenta la privirea lui. In cazul in care este interesat de tine, ai doua posibilitati: fie te va privi fugitiv (daca este rusinos), sau te va fixa, pana in momentul in care privirile voastre se vor intalni. Daca, de exemplu, face o gluma, primul lui instinct va fi sa se uite la tine sa vada daca razi.

In cazul in care te place cu adevarat, pupilele sale se vor dilata (daca aveti un contact vizual mai apropiat).

3. Analizeaza daca te atinge. Este posibil sa te ia de mana atunci cand radeti impreuna sau sa nu isi miste piciorul in cazul in care, din greseala, l-a atins pe al tau. Poate de asemenea sa te imbratiseze atunci cand faci sau spui lucruri marunte. Vezi daca se comporta la fel si cu celelalte femei din jurul lui.

Kudika Tarot

4. Asculta ce iti spune. Daca are emotii fiindca vorbeste cu tine, va incepe sa povesteasca despre propria persoana, asta in scopul de a-ti arata ca este cel pe care il cauti.

5. Observa comportamentul lui in preajma altor femei. Unii barbati flirteaza cu cele din jur pentru a-ti atrage atentia. Asta ii ajuta sa iti analizeze reactiile si sa vada daca si tu ii placi.

Atunci cand pleci din locul cu pricina, poti pune o prietena sa ii observe comportamentul in continuare. Daca inceteaza flirturile, inseamna ca facea totul pentru a fi remarcat de tine.

6. Fii atenta daca este interesat de aceleasi lucruri de care esti si tu. De exemplu, in cazul in care ascultati acelasi tip de muzica, iti va recomanda cateva melodii sau artisti pe care sa le asculti. Alt exemplu este sportul: daca te place, te va ruga sa joci impotriva lui si te va complimenta sau… tachina.

Citeste si:
Prestige Orchestra lanseaz─â „Nu ╚Ötiu cu dragostea”, o pies─â cu un...
Prestige Orchestra lanseaz─â...

7. Cauta semnale de agitatie. Palmele transpirate, tremurul vocii, ezitarile – sunt toate semne ca este atras de tine si doreste sa faca impresie in fata ta, insa nu stie cum sa reactioneze.

8. Fii atenta la prietenii lui. Daca acestia stiu ca el te place, il vor tachina in prezenta ta sau vor veni sa stea de vorba cu tine pentru a afla daca si tu esti interesata de el. Studiaza reactiile lor in prezenta ta – zambesc? Atunci stii raspunsul…


Garbo - Arta de a tr─âi frumos!

Aboneaz─â-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri