24 Septembrie 2010 publicat în Psihologie 6 share-uri

Adunand si punand cap la cap concluziile mai multor psihologi, va prezentam principalele trasaturi ale barbatilor in functie de ordinea in care s-au nascut si de rolul pe care l-au jucat in copilarie in familie.

Daca are surori mai mari decat el – Barbatul care a crescut inconjurat de femei are o mare putere de seductie a sexului frumos. Foarte probabil ca in copilarie a fost tachinat, trebuind ca concureze cu acestea pentru a obtine atentia parintilor. In felul sau, trebuia sa iasa in fata, sa se faca remarcat, trebuia sa spuna glume, sa gaseasca metode inedite pentru a-si face parintii sa rada. Intr-un univers predominant feminin , se poate sa fi intampinat anumite dificultati in a-si manifesta masculinitatea. Are totodata o latura pasiva, copilareasca, amuzanta si se poate adapta mediilor dificile. A fost insa si rasfatat, alintat, protejat si o serie din responsabilitatile sale au fost preluate de surori. De aceea, adultul mezin este uneori atras de femeile puternice, care adopta un comportament maternal si protector fata de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Daca are surori mai mici decat el – Barbatul care a crescut intr-o familie fiind primul nascut si singura persoana de sex masculin dintre frati va invata inca din copilarie ca surorile sale sunt speciale si ca au nevoie de intelegere, bunatate, respect si apreciere. In copilarie, a jucat rolul fratelui mai mare care era suficient de puternic incat sa-si protejeze si sa-si apere surorile. La maturitate, un astfel de barbat, mai mult decat ceilalti barbati, va intelege psihologia feminina si va avea tendinta, chiar si inconstient, de a adopta un comportament protector fata de persoanele de sex opus. De regula prezinta un farmec deosebit in ochii sexului frumos, iar in preajma lui femeile se vor simti in siguranta, protejate, intelese, respectate.

Daca are frati mai mari decat el – Mezinul unei familii care a crescut inconjurat de frati de acelasi sex a capatat inca din copilarie abilitati sociale pe care si le dezvolta la maxim pe parcursul maturitatii sale. Pentru a scapa de dominatia fratilor mai mari si a evita sa fie luat in deradere sau peste picior de fratii sai mai mari, baiatul mezin a trebuit sa incerce sa le intre in gratii acestora incercand sa-i amuze, sa-I faca sa rada, incercand sa le prevada reactiile etc etc. De aceea, abilitatile sale comunicationale si relationale, dar si creative se formeaza inca din copilarie. Barbatul mezin are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, este sociabil si prietenos, intuitiv, spontan, imprevizibil, iubind riscurile si pericolul, dar si situatiile neprevazute.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri