12 Decembrie 2019 publicat în Psihologie 6 share-uri

Nu oferi doar lucruri, ci și generozitate, iubire, timp, prezență, pe tine însuți (însăți)...

3. Oferă timpul tău, cu non judecată și altruism. Pune mâna și fă ceva pentru omul căruia îi dai timpul tău. Gătește-i, spală-i vasele, curăță-i pardoseală. Nu îi da doar haine sau jucării.

4. Dăruiește prin exemplul personal. Nu spune altora ce să facă, dacă tu nu ai făcut încă.

5. Uită-te la folosința unui dar și mai puțin la valoarea lui. Dacă oferi o carte, oferă doar ce ai practicat tu din acea carte, nu ce crezi sau doar ți-a plăcut.

* Alexandru Pleşea este sociolog, psihoterapeut, hipnoterapeut şi trainer în programare neuro-lingvistică. A studiat natura minţii umane în trei sisteme educaţionale diferite – Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi România şi de peste 10 ani organizează cursuri şi traininguri în România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Foto fr si main: By PVStudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri