PSIHOLOGIE - Portretul iubirii adevărate: Cele 10 semne care îți arătă că partenerul tău te iubește!

18 Iulie 2018 publicat în Psihologie 59 share-uri

Multe dintre noi trecem prin momente de îndoială și ne punem întrebări dacă ceea ce trăim este cu adevărat iubire, dacă merită să investim sau nu în relația în care suntem.

Semne pentru iubirea adevărată

6.   Când e iubire adevărată... Se deschide în fața ta

Dacă te iubește cu adevărat, va putea să se deschidă în fața ta cu privire la ceea ce gândește, simte sau îl sperie. Un semn sigur cu privire la sentimentele sale pentru tine este dacă îți povestește cu deschidere despre viața sa, despre copilărie sau despre acele momente dureroase.

O persoană care iubește nu are teama de a-și dezvălui sentimentele și fateziile romantice pentru că îi face plăcere să împartă cu tine ceea ce simte. Dacă el folosește o frază de genul „…nu am mai vorbit cu nimeni până acum despre acest lucru…”, aceasta este una dintre cele mai mari demonstrații de iubire și încredere.

Dacă partenerul tău îți demonstrează iubire, comportamentul său atunci când sunteți împreună este unul de dschidere. El vrea să fie perfect pentru persoana pe care o iubește, dar continua să se simtă în largul său alături de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

7.      Îți simte lipsa?

Dacă te iubește te caută!

Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți fi aproape, îi lipsești și îți demonstrează acest lucru. Îți scrie și te caută la telefon. Vrea să știe cum ești și ce mai faci.
Desigur, totul trebuie să se întâmple la măsură justă. Dacă ai fost plecată trei săptămâni și în tot acest timp nu ai primit nici măcar un semn de la el, ar trebui să îți pui întrebări.

8. Dacă e iubire adevărată... Te ascultă cu atenție

Dacă ține la tine, această persoană nu vorbește doar despre ea însăși ci asculta cu atenție ceea ce spui, chiar dacă în general nu l-ar interesa tema discuției.

Nu înseamnă că e oricând gata să aibă conversații de ore, dar la momentul potrivit știe să fie acolo și să asculte. Va fi atent și responsiv și va ști să îți ofere răspunsuri concludente.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

9. Îți face surprize?

O persoană îndrăgostită este capabilă să proiecteze „operațiuni secrete” ca să te facă să te simți fericită.

Iar aceste gesturi romantice nu înseamnă doar să se gândească la flori sau cadouri banale, ci să știe ce ai nevoie și ce te-ar bucura. Cine nutrește sentimente profunde va încerca să facă ceva extraordinar pentru a te face să zâmbești.

10. Te încurajează cu toată inima

O persoană care te iubește cu adevărat nu va sta cu tine doar pentru propriul câștig, ci te va ajuta să îți atingi obiectivele și să mergi mai departe cu visurile și proiectele tale. Iar aspirațiile și visurile tale nu i se par ridicole ci din contră, încearcă să te susțină și să te încurajeze.
Te acompaniază la colocviul de la serviciu pentru a-ți da sfaturi bune. Își dorește ca tu să îți atingi obiectivele și să te simți fericită.

Iată și alte semne importante pe care trebuie să le iei în seamă la începutul unei relații:

-         Te prezintă prietenilor săi.
-         Este de acord cu sugestiile pe care i le faci de-ași schimba anumite lucruri în casa sa.
-         Îți permite să îți lași obiecte personale în baia lui.
-         Are grijă de aspectul său fizic.
-         Pentru o întâlnire cu tine, este gata să își schimbe celelalte programri.
-         Face lucruri drăguțe pentru tine.
-         Te sună sau îți scrie des.
-         Vorbește despre voi cu amicii, cunoștințele, familia.
-         Încearcă să facă o impresie bună în fața prietenilor tăi.

Via Psioadvisor.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri